Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Europa Conference League τη Φιορεντίνα στην "OPAP Arena", με τον κόσμο των "ερυθρολεύκων" να δίνει το δυναμικό "παρών". Οι Πειραιώτες έχουν προμηθευτεί 9.000 εισιτήρια και έκαναν γνωστό τον τρόπο που θα διανεμηθούν στους φιλάθλους της ομάδας, με μία ιδιαίτερη υποσημείωση όμως. 

Δίνει εισιτήρια στους... πιστούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τελικό του Conference ο Ολυμπιακός

Ο τελικός του Europa Conference League πλησιάζει και σύσσωμος ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, μάλιστα, ανακοίνωσε στους φιλάθλους της ομάδας τον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστούν τα 9.000 εισιτήρια που έχουν στη διάθεσή τους

Εκτός του τρόπου διανομής των εισιτηρίων, υπήρξε και μία ξεχωριστή μνεία στους 49 ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό των "ερυθρολεύκων" στην Μπάτσκα Τόπολα για τη ρεβάνς του 1-4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την τεράστια ανατροπή-πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν, σε μία υπέροχη κίνηση, τους επιβραβεύει δίνοντάς τους εισιτήριο σ' ένα παιχνίδι που θα ήθελε να δει όλη η Ελλάδα. Το σημείο της ανακοίνωσης αναφέρει: "Επιπλέον της ανωτέρω διαδικασίας, δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν και 49 που πίστεψαν και ταξίδεψαν στην TOPOLA για τον αγώνα με τη MACCABI TEL AVIV". 

Οι οπαδοί αυτοί ήταν από τους λίγους που πίστεψαν στο... ακατόρθωτο και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για κάθε φίλαθλο όσον αφορά την αφοσίωσή τους στην ομάδα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztuhb2ay10p)