Παναθηναϊκός και Φατίχ Τερίμ δε συνεχίζουν μαζί, ούτε για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν καθώς η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για διακοπή της συνεργασίας δεν αφορά μόνο τη νέα σεζόν, αλλά και τη φετινή, με το ποτήρι της υπομονής να ξεχυλίζει μετά την συντριβή από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Υπηρεσιακός προπονητής για τους δύο "τελικούς" της σεζόν σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας αναλαμβάνει ο Χρήστος Κόντης.

Ο Τούρκος, τεχνικός, λοιπόν, αφού αποχαιρέτησε μέσω social media τον κόσμο του "τριφυλλιού" βρέθηκε και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους πρώην παίκτες και συνεργάτες του καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ που εργάζονται στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Φατίχ Τερίμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού

'Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για την συνεργασία μας το πεντάμηνο αυτό. Όταν μίλησα με τον Γιάννη Αλαφούζο του είχα πει πώς πρώτα θέλω να δω πως θα πάει το πρώτο αυτό διάστημα και μετά να δω αν θα συνεχίσω, οι οποίοι δεν πήγαν τόσο καλά τελικά. Κράτησα έτσι την υπόσχεσή μου.

Θέλω να πω ότι είμαι σίγουρος για εσάς ότι θα κάνετε το 2/2 κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Άρη και θα κατακτήσετε το Κύπελλο. Αν αδίκησα κάποιον, του ζητάω συγγνώμη. Πάντα ήθελα το καλύτερο για εσάς και την ομάδα".