Η αρχική εκτίμηση, ότι μόλις 3.000 φίλοι της Φιορεντίνα θα ταξίδευαν στην Αθήνα για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό στην "OPAP Arena", διαψεύδεται και μάλιστα πανηγυρικά. Πρώτα η ιταλική "La Nazione" έδωσε το ρεπορτάζ ότι ήδη 5.000 φίλοι της Φιορεντίνα προμηθεύτηκαν εισιτήριο για το σπουδαίο παιχνίδι της 29ης Μαΐου (22:00). Το απόγευμα της Παρασκευής, 17 Μαΐου, δε, η πληροφόρηση έφερε άλλους 2.000 φίλους των "βιόλα" να αγόρασαν "μαγικά χαρτάκια". 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η διάθεση των εισιτηρίων άρχισε την ίδια ημέρα.

Τελικός Conference League 2024: Θα τα εξαντλήσουν

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η Φιορεντίνα θα κάνει sold out για τον τελικό του Conference League. Έτσι, στις 21 ή τις 22 Μαΐου, που είναι η ακροτελεύτια ημερομηνία που έχει δώσει η UEFA στις φιναλίστ, μάλλον θα δηλώσει ότι δεν θα επιστρέψει εισιτήρια. Αυτό είναι δυσάρεστο για τους φίλους του Ολυμπιακού, που θα ήθελαν να επωφεληθούν από τις επιστροφές. Αν οι "βιόλα" επιστρέψουν εισιτήρια, πάντως, τη διάθεσή τους θα αποφασίσει η UEFA. 

Στην "OPAP Arena", εξάλλου, αναμένονται 21.000 φίλαθλοι. Οι 18.000 θα είναι ισομερώς υποστηρικτές των Ολυμπιακού και Φιορεντίνα. Οι λοιποί 3.000, δε, θα είναι αξιωματούχοι και χορηγοί.