Η άφιξη του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο Βελιγράδι για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα έμελλε να αλλάξει τη χρονιά για την "ερυθρόλευκη" ομάδα. Ο Έλληνας προπονητής την οδήγησε στο πρωτάθλημα της ABA League κερδίζοντας με... σκούπισμα την Παρτιζάν με 3-0 στις νίκες και το πανηγύρισε με την ψυχή του.

Τραγούδησαν "είσαι στο μυαλό" οι Σφαιρόπουλος και Τεόντοσιτς του Ερυθρού Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το "διπλό" στην... έδρα της Παρτιζάν και έκανε το 3-0 στη σειρά της ABA League, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν εξαιρετική και στα τρία παιχνίδια, ενώ δεν την επηρέασε το σκηνικό που συνέβη ανάμεσα σε Νάναλι και Λαζάρεβιτς.

Μετά το τέλος της τρίτης αναμέτρησης, ο Έλληνας προπονητής μαζί με τους παίκτες του βγήκαν να γιορτάσουν το πρωτάθλημα. Οι πανηγυρισμοί μάλιστα θύμισαν εποχές... Ολυμπιακού, με τον Σφαιρόπουλο να δίνει το μικρόφωνο στον πρώην πλέι μέικερ των "ερυθρόλευκων", Μίλος Τεόντοσιτς, και εκείνος με τη σειρά του ξεκίνησε να τραγουδάει το "είσαι στο μυαλό".

Οι δύο μεγάλες αυτές προσωπικότητες -που είχαν συνυπάρξει και στην ομάδα του Πειραιά στο παρελθόν- συνεπήραν και την υπόλοιπη ομάδα που συνέχισε μαζί τους να τραγουδάει "Θρύλε ολέ ολέ", δείχνοντας τις ιδιαίτερες σχέσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους.



Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του κοινοποίησε το βίντεο στα δικά του social media, γράφοντας "Συγχαρητήρια, Αδέρφια", όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.