Αντίστροφα μετρούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού AKTOR για την έναρξη του Final Four της Euroleague στο Βερολίνο. Λίγες ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ, γνωστό έγινε το κανάλι που θα καλύψει τηλεοπτικά τις προσπάθειες των δύο "αιωνίων" να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Στα κανάλια Novasports θα δούμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Final 4 της Euroleague

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανυπομονησία των φιλάθλων των δύο ομάδων για την έναρξη του Final Four του Βερολίνου. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR έκαναν το 2-0 στα Playoffs της Basket League και ετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο ραντεβού της 24ης Μαΐου.

Τα εισιτήρια που προμηθεύτηκαν οι δύο "αιώνιοι" ήταν ελάχιστα σε σχέση με τους φίλους των ομάδων που ήθελαν να στηρίξουν από κοντά το σύλλογο τους, αλλά θα υπάρξει κανονικά τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια Novasports, για να μη χάσουν ούτε μία στιγμή από τις προσπάθειες των παικτών τους.

Ορατό είναι το σενάριο να δούμε στον τελικό της Euroleague τους δύο "αιώνιους" για πρώτη φορά στην ιστορία. Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Παρασκευή στις 24 Μαΐου και οι τελικοί την Κυριακή στις 26 Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final Four του Βερολίνου:


Ημιτελικοί (24/05)

Παναθηναϊκός AKTOR - Φενερμπαχτσέ (19:00, Novasports Prime)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός (22:00, Novasports Prime)

Μικρός Τελικός (26/05)

Ηττημένος πρώτου ημιτελικού - Ηττημένος δεύτερου ημιτελικού (18:00 Novasports Prime)

Μεγάλος Τελικός (26/05)

Νικητής  πρώτου ημιτελικού - Νικητής δεύτερου ημιτελικού (21:00 Novasports Prime)