Ακόμα και κάθε ένα από τα 9.000 εισιτήριά της να δώσει στους φίλους της η Φιορεντίνα, για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό στην "OPAP Arena" (29/5-22:00), θα υπάρξουν φίλοι της που θα ήθελαν να βρίσκονται στην Αθήνα, αλλά δεν θα μπορούν. 

Γι' αυτόν το λόγο, η Φιορεντίνα ανακοίνωσε ότι θα βάλει γιγαντοοθόνες στο "Αρτέμιο Φράνκι", την έδρα της στη Φλωρεντία, προκειμένου οι φίλοι της να μπορούν να παρακολουθήσουν τον τελικό στο γήπεδό της. Μάλιστα, θα εκδώσει και... εισιτήρια για την εν λόγω εκδήλωση, που θα κοστίζουν 5 ευρώ.  



Τελικός Conference League 2024: Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ότι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, τον τελικό του Conference League την 29η Μαΐου στο Αρτέμιο Φράνκι. Η παρακολούθηση του αγώνα θα γίνει μέσα από γιγαντοοθόνες που θα είναι τοποθετημένες στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για την Curva Fiesole, την Maratona και την Grandstand με κόστος 5 ευρώ ανά άτομο. Όλοι οι φίλαθλοι που μπαίνουν στο γήπεδο θα χρειαστούν εισιτήριο, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών οποιασδήποτε ηλικίας.

Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν από τις 19:00 (σημ. 20:00 ώρα Ελλάδας) και η κράτηση των εισιτηρίων θα μπορεί να γίνεται από σήμερα 20 Μαΐου, στις 15:00.


Οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήρια μέσω της επίσημης σελίδας που έχει η Φιορεντίνα για τη διάθεση εισιτηρίων, από το FiorentinaPoint που βρίσκεται στην Via dei Sette Santi 28r και στο Vivaticket.