Μια σειρά από βίντεο στο δρόμο για το Final 4 2024 της Euroleague δημοσίευσε στη σελίδα της στο youtube και τα υπόλοιπα social media η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτή περιγράφονται οι καλύτερες, οι χειρότερες και οι πιο αστείες στιγμές των "ερυθρόλευκων" στο δρόμο προς το Βερολίνο, ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θριαμβεύει, διότι με ένα στόμα μία φωνή, οι περισσότεροι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα συμφωνούν ότι είναι... περιβόλι σε ό,τι αφορά τις αστείες στιγμές. 

Euroleague Final 4 2024: Το... έπος του Γουόκαπ με τα μπέργκερ 


Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος αποκάλυψε μια ανέκδοτη ιστορία. Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Βαλένθια, το 78-65 της 8ης Φεβρουαρίου 2024, ο Τόμας Γουόκαπ παρήγγειλε 15 χάμπουργκερ για όλη την ομάδα, τα οποία δεν έφτασαν... ποτέ, επειδή είχε κάνει την παραγγελία στη... Μαδρίτη. 

Part #1: Τhe Best, the Worst and the Funniest moment of Euroleague


Euroleague Final 4 2024: Ποιοι ζωγράφισαν το δρόμο προς το Βερολίνο

Δικαιολογείται ποικιλοτρόπως η επιλογή του Λαρεντζάκη. Ο διεθνής γκαρντ, μαζί με τους Αϊζάια Κάνααν και Σακίλ ΜακΚίσικ, κλήθηκε να ζωγραφίσει σε άσπρο χαρτί το δρόμο του Ολυμπιακού προς το Βερολίνο και το Euroleague Final 4 2024. Ο τύπος πήρε... λευκή μπογιά και την εναπέθεσε στον... καμβά, αναβιώνοντας τη... γεωμετρία του σουρεαλισμού στη ζωγραφική. 


Part #2: Τhe Best, the Worst and the Funniest moment of Euroleague



Ο Κώστας Παπανικολάου, από τη μεριά του, μίλησε για τις πιο αστείες στιγμές και είπε: "Ό,τι περιλαμβάνει τον Λάρι... Είναι μία κατηγορία μόνος του, έχει δώσει μπόλικο ψωμάκι στον κόσμο, οπότε εκεί θα παίξουμε". Ο Νας Μήτρου-Λονγκ στάθηκε στη σχέση του "Λάρι" με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ ο Τζακ Σίκμα ήταν ολιγόλογος και περιεκτικός: "Η πιο αστεία στιγμή είναι όποια περιλαμβάνει τον Λαρεντζάκη". 


Part #3: Τhe Best, the Worst and the funniest moment of Euroleague


Ζωγραφική με θέμα: «Ο δρόμος για το Βερολίνο» - Part 1