Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την διαδικασία με τα απαντητικά emails αναφορικά με τους τυχερούς που θα πάρουν εισιτήρια για τον τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα.

Έγινε και γίνεται κυριολεκτικά χαμός για ένα εισιτήριο του τελικού του Conference League με την Φιορεντίνα. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε πάνω από 200.000 αιτήματα και πήρε μόλις 9.000 εισιτήρια. Έτσι ενημερωσε πως μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούσαν να πάρουν μέρος στην διαδικασία υποβολής αιτήματος για εισιτήριο. Μάλιστα έγινε γνωστό πως πάνω από το 90% των κατόχων διαρκείας πήρε μέρος στην διαδικασία.

Η κλήρωση έγινε και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να στέλνει τα απαντητικά emails στους τυχερούς. Μάλιστα θα πρέπει να γίνεται έλεγχος και στα spam, μήπως έχει πάει εκεί το mail από τους Πειραιώτες. Για τον λόγο αυτό όσοι έχουν πάρει μέρος στην σχετική διαδικασία θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Η λέξη εισιτήριο είναι... μαγική πλέον αυτές τις μέρες με τον Ολυμπιακό να έχει εκατομμύρια φιλάθλους και όλοι θέλουν να βρεθούν στον ιστορικό τελικό.

Θα είναι η πρώτη φορά που οι "ερυθρόλευκοι" διεκδικούν ευρωπαϊκό τίτλο και είναι αναμφίβολα το ματς των δεκαετιών.

Πάντως όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο θα έχουν την δυνατότητα να δουν το ματς στον Πειραιά. Ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης, ανέφερε πως θα στηθούν μεγάλες οθόνες σε τρία σημεία του Πειραιά.

Εκεί θα μπορούν να πάνε όσοι φίλοι των ερυθρόλευκων το επιθυμούν για να δουν το σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Τετάρτη στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.