Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον ιστορικό τελικό του Europa Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 του μήνα στο γήπεδο της ΑΕΚ στη ΝέΑ Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα ωστόσο ο Ολυμπιακός κάνει τον σχεδιασμό του και για τη νέα σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Και μέσα σε αυτό είναι και οι κάρτες διαρκείας. Αυτές και θα παρουσιάσει την Τετάρτη (22/5) στην αίθουσα Τύπου του "Γ. Καραϊσκάκης".

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για το μοτό που θα τις πλαισιώνει. Επίσης το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για όσους θέλουν να κλείσουν θέση στο γήπεδο για όλη την διάρκεια της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός και η γιορτή για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του

Μια σεζόν που προμηνύεται εξαιρετική με βάση και τα δείγματα που έχουν δείξει οι ερυθρόλευκοι κάτω από τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος προπονητής θα είναι στον πάγκο και την νέα σεζόν που έρχεται, στην οποία ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο δυνατός.

Είναι δεδομένο πως έχει μια πολύ καλή βάση και θα μπει έτοιμος στη νέα κούρσα του τίτλου στο πρωτάθλημα για να το κατακτήσει.

Μια σεζόν - ορόσημο αφού ο Ολυμπιακός θα συμπληρώσει και τα 100 χρόνια από την ίδρυση του. Οι "ερυθρόλευκοι" δουλεύουν καιρό τώρα για την μεγάλη γιορτή που θέλουν να κάνουν και δεν αποκλείεται οι κάρτες διαρκείας να συνδέονται και με όλο αυτό.