Λίγο πριν ταξιδέψουν για το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο, οι παίκτες του Ολυμπιακού αποφάσισαν να το ρίξουν στη... ζωγραφική. Οι "ερυθρόλευκοι" για να μπορέσουν να ξεφύγουν από το άγχος των τελευταίων ημερών αποφάσισαν να δείξουν τα... έργα τεχνης τους στον Γιώργο Μπαρτζώκα που τα έκρινε καταλλήλως.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκρινε τον νικητή... ζωγράφο πριν το Final Four της Euroleague

Μπορεί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να περιμένουν πως και πως το Final Four της Euroleague, αλλά την ίδια στιγμή οι παίκτες των "ερυθρολεύκων"... ζωγραφίζουν. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα λίγο πριν ταξιδέψει για την Γερμανία αποφάσισε να φτιάξει το δικό της... σκίτσο με τον προπονητή της ομάδας να τους κρίνει καταλλήλως.

Οι Λουκ Σίκμα, Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Μόουζες Ράιτ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Άλεκ Πίτερς και οι δύο Σέρβοι "δεινόσαυροι" του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ έδειξαν στον τεχνικό τους, τα τελειωμένα έργα τους και εκείνος αποφάσισε τον τελικό νικητή.

Εκείνος που έδειξε πως το... έχει λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους ήταν ο Λουκ Σίκμα, με τον Αμερικάνο φόργουορντ να χαίρεσαι για την επιλογή του προπονητή του και να ποζάρει δίπλα στο... αριστούργημα του.

Ζωγραφική με θέμα: «Ο δρόμος για το Βερολίνο» - Part 3