ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Το Βερολίνο φορά τα... γιορτινά του για να φιλοξενήσει τη μεγάλη μπασκετική ευρωπαϊκή γιορτή του Final Four της Euroleague και όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ ζουν και απαπνέουν για την κορυφαία στιγμή της σεζόν, η οποία θα έχει και "γαλανόλευκο χρώμα"! Τα parapolitika.gr βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, εδώ όπου όλοι κινούνται σε ρυθμούς... Euroleague.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h2w24tht69)

Η "Uber Arena" είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους τέσσερις μεγάλους φιναλίστ που θα διεκδικήσουν την κούπα και θα ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης, με τον Παναθηναϊκό AKTOR που επιστρέφει ύστερα από 12 χρόνια σε Final Four, τον Ολυμπιακό, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Φενερμπαχτσέ να προετοιμάζονται για σπουδαίες "μάχες" εντός παρκέ με φόντο τον τελικό και το "στέμμα"

Απρόοπτα στις αφίξεις των ομάδων για το Final Four της Euroleague

Οι αποστολές των ομάδων έφτασαν χθες (22/05) στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, με τα ευτράπελα να μη λείπουν κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο. Εντύπωση προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στους οπαδούς τη Φενερμπαχτσέ και τον Εργκίν Αταμάν, με τον προπονητή των "πρασίνων" να έρχεται σε ρήξη με τους Τούρκους φιλάθλους

Χαρακτηριστικό είναι πως δεν βρέθηκε κανένας από πλευράς της Euroleague στο σημείο για να αποφευχθεί το επεισόδιο, γεγονός που σχολίασε έντονα ο τεχνικός του "τριφυλλιού". Η λύση τελικά δόθηκε αργότερα, με τον πρόξενο της Ελλάδας στο Βερολίνο να επικοινωνεί με τις δύο πλευρές και την κατάσταση να τίθεται υπό έλεγχο.

Πολλα ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι η ασφάλεια του Βερολίνου δεν φαινόταν να βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας, τουλάχιστον όσο θα έπρεπε για τη σημαντικότητα ενός τόσο μεγάλου αθλητικού γεγονότος όπως το Final Four της Euroleague.

Η ελλιπής διαφήμιση του Final Four και οι φωτογραφίες στο τείχος του Βερολίνου

Αξιοπρόσεκτο γεγονός είναι πως αν περπατήσει κάποιος στο Βερολίνο δεν θα αντιληφθεί πως στη γερμανική πρωτεύουσα διεξάγεται η γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μιας και δεν θα παρατηρήσει κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο.

Το Βερολίνο διοργάνωνει για τρίτη φορά Final Four της Euroleague και όλοι θα περίμεναν κάτι πιο έντονο όσον αφορά το μπάσκετ, με τη μοναδική αναφορά για την διοργάνωση να υπάρχει στα πέριξ του γηπέδου της "Uber Arena" μέσω κάποιων "stands" και αφισών.

Εκείνο που... κλέβει τις εντυπώσεις και "μαγνητίζει" τα βλέμματα του κόσμου είναι το κομμάτι από το τείχος του Βερολίνου που βρίσκεται μπροστά από το γήπεδο, με τους επισκέπτες να φωτογραφίζονται μπροστά του.

Τα parapolitika.gr βρέθηκαν μπροστά στη φωτογράφηση των αεροσυνοδών της Turkish Airlines μπροστά από το γήπεδο -που θα φιλοξενήσει το Final Four- μαζί με μία σφαίρα από μπάλες της Euroleague.