Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024-25 για την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού έγινε στην αίθουσα Τύπου του Καραϊσκάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Μαΐου. Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μίλησε για τις τιμές, τονίζοντας ότι η άνοδος έρχεται ως φυσικό επακόλουθο. Δίπλα του καθόταν ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Μπαντούνας. 


LIVE: Παρουσίαση Εισιτηρίων Διαρκείας 2024-2025 / LIVE: 2024-2025 Season Tickets Presentation



Ολυμπιακός: Τα δύο γκρουπ 

Στην παρουσίαση, αναδείχθηκε η εμφανώς μειωμένη τιμή των εισιτηρίων εφόσον ληφθούν από τη Δευτέρα 27 Μαΐου, που θα βγουν σε κυκλοφορία, έως τις 18 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη. 

Για την πρώτη περίοδο, οι τιμές αρχίζουν από τα 195 ευρώ, ενώ από τις 19 Ιουνίου εκκινούν από 250 ευρώ. Σε ό,τι αφορά τα παιδικά εισιτήρια, όλα πλην εκείνων των θυρών 3-7 θα δοθούν με έκπτωση 30%. Τα εισιτήρια θα ισχύουν για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, εγχώρια και ευρωπαϊκά, όπως και στα φιλικά.


olympiakos_eisitiria_diarkeias_parousiasi1



Ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε: "Φέρνει τις τιμές, μικρότερες μεν, αλλά πιο κοντά σε εκείνες που υπήρχαν το 2012. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να έχει τόσο χαμηλότερες τιμές.

Αυτό ήταν μία προσφορά του συλλόγου γιατί υπήρξαν δύσκολα χρόνια. Τώρα εναρμονιζόμαστε και με τους ανταγωνιστές μας και με τα άλλα αθλήματα. Είναι αδύνατον ο Ολυμπιακός να έχει τα μισά έσοδα από ό,τι οι ανταγωνιστές του. Αυτά τα επιπλέον χρήματα στηρίζουν τον Ερασιτέχνη.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει εκατοντάδες τίτλους. Πώς έχει γίνει αυτό; Από τη στήριξη του κόσμου, και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι βασική πηγή εσόδων για έναν σύλλογο. Είναι το 1/4 από τα έσοδα της δεκαετίας του 2010"