ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ


Αυτή η Euroleague, που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό, είναι ξεχωριστή για τον Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής πόιντ γκαρντ πήρε επιτέλους ένα τρόπαιο στο οποίο ηγήθηκε μίας ομάδας. Το έκανε, δε, φεύγοντας από τον Ολυμπιακό και πηγαίνοντας στον Παναθηναϊκό. Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για αυτήν την απόφασή του. 

"Πάντα υπάρχει ρίσκο. Υπήρχε και για τον κόουτς, το πήρε, ήρθε στον Παναθηναϊκό και τον πήρε στη 17η θέση. Ποιος θα το έκανε αυτό; Έχει αυτοπεποίθηση. Όσο για εμένα, θα σας ρωτήσω εγώ. Μπορείτε να μου πείτε μια καλύτερη ιστορία από αυτή; Να πηγαίνεις από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και να κατακτάς τη EuroLeague στην πρώτη σου σεζόν; Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη ιστορία από αυτή". 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jvi4mf3aup)


Η "AS", από τη μεριά της, έκανε λόγο για αυτό. Στην ιστοσελίδα της καστιγιάνικης εφημερίδας γράφτηκε το εξής: "Ο Έλληνας διάβολος Κώστας Σλούκας εκθρόνισε τη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού έφερε ξανά τη δόξα στους 'πράσινους' από τη στιγμή που έφυγε από τον Ολυμπιακό και πήρε ρεβάνς για το λάθος πριν έναν χρόνο. Ήταν ο έβδομος τίτλος για την ελληνική ομάδα. Η Ρεάλ εξαφανίστηκε στο 12ο λεπτό". 

Η "Marca" μίλησε για εκδίκηση, πιθανώς αναφερόμενη στο περυσινό χαμένο σουτ: "Ο Σλούκας γκρέμισε τη Ρεάλ από τον θρόνο και έσβησε το όνειρο για το 12ο! Ο πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού πήρε εκδίκηση από τους Blancos που βρέθηκαν από το ζενίθ (36 πόντοι στην πρώτη περίοδο) στο ναδίρ (26 πόντοι στο β' ημίχρονο) και πέρασαν από τη δόξα στην τραγωδία".

4286958
4286962
4286978
4286980
4286982
4286993