Είχαμε που είχαμε να διαχειριστούμε τον καύσωνα που έχει εγκατασταθεί στη χώρα μας, ήρθαν και οι πρώτες εικόνες της κόρης του Ντιέγκο Αλόνσο να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού.

Η Λουσία φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στα “πράσινα” social media και να γίνει άμεσα αντιληπτή από τα… λαγωνικά του διαδικτύου, καθώς έκανε follow τον λογαριασμό της νέας ομάδας του πατέρα της στο Instagram και προκάλεσε άμεσα… σεισμό!

Λουσία, η πανέμορφη κόρη του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο

Η πανέμορφη Λουσία είναι influencer, ασχολείται με το χώρο της μόδας, και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Σεβίλλη. Παρά το γεγονός ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο και η σύζυγός του επιλέγουν να διατηρούν χαμηλό προφίλ και να διατηρούν την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η κόρη του Ουρουγουανού τεχνικού ήταν αδύνατο να μείνει στη σκιά… για ευνόητους λόγους.



Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει μάλιστα και στο προσωπικό της προφίλ παρακολουθεί από κοντά παιχνίδια των ομάδων που καθοδηγεί ο πατέρας της, κάτι που σημαίνει ότι θα τη δούμε σύντομα να δίνει το παρών και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από τα καλοκαιρινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού στους προκριματικούς γύρους του Europa League.