Τιμητική βράβευση έλαβε ο κ. Νίκος Γέμελος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, στη διάρκεια του επίσημου δείπνου για το Final Four της Ευρωλίγκα στο πόλο γυναικών, που διεξάγεται στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Π.Καπαγέρωφ».

Ο κ. Γέμελος, είναι δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης και προπονητής του Ολυμπιακού ενώ έχει αναδειχθεί και ως ο καλύτερος Έλληνας προπονητής για το 2014. Πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, προκειμένου να συμβάλλει και από τη θέση αυτή στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη.

Στην ομιλία του κατά τα βράβευσή του ο κ. Γέμελος τόνισε:
«Ο Δήμος Πειραιά θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους διεθνείς διοργανώσεις, οι οποίες αναδεικνύουν στο εξωτερικό την πόλη συνολικά, αλλά και τον μεγάλο αθλητικό σύλλογό μας τον Ολυμπιακό. Σύντομα θα αναληφθούν από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και άλλες πρωτοβουλίες με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας , αλλά και την προσέλκυση και άλλων μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στον Πειραιά. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται στον τελικό της Ευρωλίγκα, με την ευχή να είναι αυτή η Πρωταθλήτρια Ευρώπης».