Μάριος Ηλιόπουλος: "Δεν τελειώνουμε εδώ, μόλις αρχίσαμε - Η ΑΕΚ έχει μια φανταστική πορεία" (Βίντεο)
"Υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις"
Ο Μάριος Ηλιόπουλος έδωσε τα συγχαρητήριά στην ΑΕΚ για την υπερπροσπάθειά της απέναντι στη Ράγιο, παρά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Conference League και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.
Η ΑΕΚ πάλεψε με ό,τι δυνάμεις είχε απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο, φτάνοντας να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα του προημιτελικού στο Conference League, αλλά τελικά με το 3-1 να μείνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Ο Μάριος Ηλιόπουλος έσπευσε μετά το φινάλε της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει τα συγχαρητήριά του στον Μάρκο Νίκολιτς και την ομάδα, για την υπερπροσπάθειά της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΕΚ - Ράγιο Βαγιεκάνο 3-1, Conference League: Άγγιξε το θαύμα, αλλά δεν τα κατάφερε (Βίντεο)
Αμέσως μετά το φινάλε, ο Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε για τον αποκλεισμό, δίνοντας τα εύσημα στην ομάδα του.
Ηλιόπουλος: "Η ΑΕΚ έχει μια φανταστική πορεία"
"Θα μπορούσαμε να είχαμε ζητήσει κάτι περισσότερο από τους διαιτητές. Υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι πως η ΑΕΚ έχει μία φανταστική πορεία. Δικαιούταν να περάσει σήμερα και είχε άδικο 3-0 στο πρώτο ματς σε ένα κοτέτσι. Γήπεδο Β’ εθνικής η Γ’ εθνικής. Χωρίς υποδομές, χωρίς τερέν. Αγωνιστικό χώρο απαράδεκτο. Θύμισε το γήπεδο που είχαμε παίξει στο Κύπελλο. Δεν το λέω για να υποτιμήσω κάτι, όμως αν ήταν ελληνική ομάδα η Ράγιο, ποτέ δεν θα έπαιρνε αδειοδότηση από την UEFA.
Η ΑΕΚ έβαλε τα τρία γκολ, όλη η ομάδα ενωμένη πριν το ματς το είχε πιστέψει πως θα τα βάλει. Και ο Ζίνι πριν τον αγώνα υποσχέθηκε δύο γκολ και το έκανε. Η ομάδα έπαιξε πολύ όμορφα και δέχθηκε ένα ανπάντεχο γκολ. Νομίζω είναι άδικο, όμως το σύμπαν ζυγίζει τα πάντα και θα επιβραβεύσει αυτή την πορεία και θα της φέρει τα αποτελέσματα. Δεν τελειώνουμε εδώ, μόλις αρχίσαμε. Αυτό είναι το σκαλοπάτι σταθμός για τη νέα εποχή.
Δεν υποτιμάμε κανένα ματς τώρα στα playoffs, πρέπει να βρουν τις ψυχικές τους δυνάμεις εν όψει του ΠΑΟΚ για να φέρουν το αποτέλεσμα που τους ανήκει. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της Ράγιο για την κίνηση που έκαναν. Είναι αξιοπρεπές πολύ να παραδέχεσαι ότι ο αντίπαλος είναι ανώτερος και αυτό το χειροκρότημα και αυτός ο θαυμασμός είναι πασιφανές πως αναγνώρισαν την ανωτερότητα της ΑΕΚ. Η ομάδα ήταν άτυχη".
En