Ο ΠΑΟΚ Β΄ έκλεισε τη σεζόν με άνετο 3-1 απέναντι στον Μακεδονικό, για τη 10η αγωνιστική των play out του Α΄ ομίλου της Super League 2, ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της ήδη υποβιβασμένης Καβάλας. Νίκη γοήτρου για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε με 4-3 του Καμπανιακού.

Ο ΠΑΟΚ Β΄ «καθάρισε» από νωρίς τον Μακεδονικό, με τους Μπαλντέ (3’), Γκιτέρσο (22’) και Αβράμπο (25’) να γράφουν το 3-0, πριν ο Καντάβε μειώσει στο 67’.



Στην Καβάλα, ο Νέστος προηγήθηκε με τον Αντεσίνα (17’), όμως οι γηπεδούχοι γύρισαν προσωρινά το ματς με Σιφναίο (64’) και Ρόβα (73’). Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Βοντχάνελ στο 80’.

Στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 2-0 με Μπουλάρι (1’) και Αθανασίου (11’). Ο Καμπανιακός μείωσε με αυτογκόλ του Ντεκουμέ (31’), όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Δούμα (54’). Το ματς άνοιξε στο φινάλε, με Παπακωνσταντίνου (88’), Κρυπαράκο (90+1’) και Σαρβανίδη (90+3’ πεν.) να διαμορφώνουν το τελικό 4-3.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής των Play Out του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 και η βαθμολογία:

Καβάλα - Νέστος Χρυσούπολης 2-2

ΠΑΣ Γιάννινα - Καμπανιακός 4-3

ΠΑΟΚ Β’ - Μακεδονικός 3-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ Β’ 34

2. Νέστος Χρυσούπολης 31

3. Καβάλα 24

4. Καμπανιακός 16

5. ΠΑΣ Γιάννινα 13

6. Μακεδονικός 5