Βαλένθια και Παναθηναϊκός AKTOR μετρούν... αντίστροφα για τη μεταξύ τους "μάχη" που θα κρίνει το ποιος θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final Four 2026 της Αθήνας και μια ημέρα πριν το κρίσιμο Game 5 των playoffs της Euroleague, η Marca αποκαλύπτει με ρεπορτάζ εκ των έσω ότι η ισπανική ομάδα δεν προτίθεται να επιτρέψει στον ισχυρό άνδρα της "πράσινης" ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο την είσοδο στη Roig Arena μετά τα όσα διαδραμτίστηκαν στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Διαβάστε: Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Πιστεύει κανείς ότι αυτοί οι τύποι θα επιτρέψουν στους εαυτούς τους να δουν το Final Four από την τηλεόραση;"

Η Βαλένθια δεν θέλει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο Game 5 με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τιμωρηθεί με τρεις αγώνες αποκλεισμού από την Euroleague, έχει ήδη "εκτίσει" την ποινή του στο Game 3 και 4 των playoffs μιας και δεν βρέθηκε στο "Telekom Center Athens" στα εντός παιχνίδια του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Βαλένθια ωστόσο είχε εκφράσει την ελπίδα του ότι η ισπανική ομάδα θα του επιτρέψει να παρακολουθήσει δια ζώσης το Game 5 στη Roig Arena το οποίο και θα κρίνει αυτόν που θα προκριθεί στο Final Four και αυτόν που θα αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Διαβάστε: Βαλένθια - Παναθηναϊκός AKTOR: Ο... δήμιος Μοντέρο, η άμυνα στον Ναν και ο "απαραίτητος" Χέιζ - Ντέιβις (Βίντεο)

"Ελπίζω η Βαλένθια τώρα να καταθέσει αίτημα ώστε να έχω τη δυνατότητα να παρακολουθήσω το Game 5, το οποίο θα κρίνει ποια από τις δυο μας θα είναι η 4η ομάδα του Final Four στην Αθήνα… Θα ήθελα επίσης να πιστεύω ότι η διοίκηση της Euroleague θα το αποδεχόταν. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο μπάσκετ θα συμφωνούσαν ομόφωνα", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης της "πράσινης" ΚΑΕ. Παρά την αισιοδοξία του ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, η Marca παρουσιάζει διαφορετικά τα δεδομένα και τον χαρακτηρίζει για τις "νυχτερίδες" ως "Persona Non Grata".

Το γνωστό ισπανικό μέσο υποστηρίζει σε ρεπορτάζ του ότι η Βαλένθια δεν θα του επιτρέψει την είσοδο στη Roig Arena αν επιχειρήσει να μπει και η διοίκηση των "νυχτερίδων" δεν έχει καμία πρόθεση να δεχτεί το αίτημά του. Μάλιστα, τονίζεται ΄ποτι  εντός και πέριξ του γηπέδου, στις εισόδους των VIP, θα υπάρχει ενισχυμένη παρουσία ανθρώπων ασφαλείας, για να διασφαλιστεί πως ο ΔΗμήτρης Γιαννακόπουλος δε θα προσεγγίσει το γήπεδο και δε θα επιχειρήσει να μπει για να δει από κοντά το Game 5 με τον Παναθηναϊκό AKTOR.