Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR είχε και... τρίτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προχωράνε σε δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις μετά το τέλος του αγώνα. Ο Μάικ Τζέιμς δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το γεγονός και πήρε θέση για ό,τι συνέβη στην χθεσινή αναμέτρηση.

Διαβάστε: NBA: Έκαναν το break μες το Σαν Αντόνιο οι Νικς με 30άρα του Τζέιλεν Μπράνσον (Βίντεο)

Μάικ Τζέιμς: Το σχόλιο του Αμερικανού μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Το Game 1 των τελικών της Basket League ανήκει ήδη στο παρελθόν, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και έδωσε στον Ολυμπιακό το προβάδισμα στην σειρά κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR. Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, το "τριφύλλι" ξέσπασε για μία συγκεκριμένη απόφαση λίγο πριν το φινάλε που οδήγησε τον Εβάν Φουρνιέ στις βολές, μια φάση την οποία "φωτογράφισε" τόσο ο Εργκίν Αταμάν δις στις δηλώσεις του, όσο επίσης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε stories του στο Instagram.

Για την συγκεκριμένη φάση τοποθετήθηκε και ο σουπερ σταρ της Μονακό, Μάικ Τζέιμς με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζέιμς συμμετείχε στη συζήτηση απαντώντας στην ανάρτηση του Ολυμπιακού και εξέφρασε την ενόχλησή του για το μοναδικό πράγμα που θεωρεί πως τον ενοχλεί στο ελληνικό μπάσκετ.

"Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μου αρέσει στο ελληνικό μπάσκετ. Νιώθω ότι οι ομάδες, οι προπονητές, οι ιδιοκτήτες και οι παίκτες ασχολούνται υπερβολικά με το τι λέει ο κόσμος και προσπαθούν υπερβολικά να αποδείξουν τη θέση τους. Ίσως το “να αποδείξουν” να μην είναι η σωστή λέξη, αλλά ποιον νοιάζει; Μετά το τέλος του αγώνα, το παιχνίδι τελείωσε. Προχωρήστε παρακάτω", ήταν η τοποθέτηση του Τζέιμς.