Μουντιάλ 2026: Ξεκίνησε να... πυροβολά ο Χάαλαντ!- Δεν είχε καν γεννηθεί όταν η Νορβηγία ήταν σε Παγκόσμιο (Βίντεο)
Ντεμπούτο με γκολ
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή του στα αντίπαλα δίχτυα και συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο του στο Μουντιάλ 2026 όπου και σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Εθνικήη Νορβηγίας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Μάλλον ήταν περισσότερο... θέμα χρόνου να σκοράρει ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο Μουντιάλ 2026 και ο Νορβηγός "killer" το επιβεβαίωσε με τον πλέον ηχηρό τρόπου στο ντεμπούτο του με το εθνόσημο σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι που δεν είχε γεννηθεί όταν και η εθνική Νορβηγίας συμμετείχε τελευταία φορά στην διοργάνωση, όχι απλώς άνοιξε λογαριασμό στο ματς, αλλά διπλασίασε τα τέρματά του πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο κόντρα στο Ιράκ.
Διαβάστε: Μουντιάλ 2026: Ο Κιλιάν Εμπαπέ χρειάστηκε μια... πρεμιέρα για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Γαλλίας! (Βίντεο)
Το πρώτο γκολ του Χάαλαντ στο Μουντιάλ 2026 ήρθε με τρομερή προβολή έπειτα από "πάρε-βάλε" ασίστ του Βόλφε που γύρισε τη μπάλα στο κατάλληλο σημείο όπου η κλάση του στράικερ της Σίτι ήταν αρκετή για να μετουσιωθεί σε γκολ. Αν και το Ιράκ ισοφάρισε προσωρινά στο 39', ο "killer" της Νορβηγίας, βρ΄κε για δεύτερη φορά δίχτυα και συγκεκριμένα στο 43' "τιμωρώντας" ολέθριο λάθος των αντιπάλων του.
Διαβάστε: Μουντιάλ 2026: Ο Κιλιάν Εμπαπέ χρειάστηκε μια... πρεμιέρα για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Γαλλίας! (Βίντεο)
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ξεκίνησε να "ματώνει" δίχτυα στο Μουντιάλ 2026
Μόλις 29 λεπτά χρειάστηκε στο ντεμπούτο του στο Μουντιάλ 2029 για να βρει δίχτυα ο Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος όταν και γεννήθηκε το 2000, η εθνική Νορνηγίας δεν ήταν καν σε Παγκόσμιο Κύπελλο μιας και την τελευταία φορά που συμμετείχε στην διοργάνωση ήταν το μακρινό 1998, στην κορυφαία της πορεία που ήταν και η φάση των "16" όπου ο αποκλεισμός ήρθε από την Ιταλία με ήττα 1-0.Το πρώτο γκολ του Χάαλαντ στο Μουντιάλ 2026 ήρθε με τρομερή προβολή έπειτα από "πάρε-βάλε" ασίστ του Βόλφε που γύρισε τη μπάλα στο κατάλληλο σημείο όπου η κλάση του στράικερ της Σίτι ήταν αρκετή για να μετουσιωθεί σε γκολ. Αν και το Ιράκ ισοφάρισε προσωρινά στο 39', ο "killer" της Νορβηγίας, βρ΄κε για δεύτερη φορά δίχτυα και συγκεκριμένα στο 43' "τιμωρώντας" ολέθριο λάθος των αντιπάλων του.
En