ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς ανανέωσε έως το 2028 και έδωσε συνέντευξη σε άπταιστα ελληνικά - "Θέλω κι άλλα πρωταθλήματα" (Βίντεο)
"Τιμή μου η ανανέωση"
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια - "Αν κάνουμε κάτι στην Ευρώπη είναι πολύ καλό για εμάς, αλλά εγώ προτιμάω κάθε σεζόν να παίρνουμε το πρωτάθλημα".
Ως το 2028 θα παραμείνει στην ΑΕΚ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς! Ο Σέρβος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ένωση και με αυτή την αφορμή παραχώρησε μια συνέντευξη στο κανάλι της ομάδας στο YouTube. Ο 31χρονος, μάλιστα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις σε άπταιστα ελληνικά. Μέσα σε τέσσερα χρόνια στη χώρα μας, προστέθηκε στη... μακρά λίστα των Σέρβων αθλητών που μιλούν με άνεση τη γλώσσα και θα έχει μια διετία να τη μάθει ακόμα καλύτερα.
Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: "Θέλω κι άλλα πρωταθλήματα με την ΑΕΚ"
Για το νέο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΑΕΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα, είναι τιμή μου".
Για το πως νιώθει για τα τέσσερα χρόνια που είναι στην ΑΕΚ και μπορούν να γίνουν έξι: "Η ομάδα είναι πολύ μεγάλη, ξέρω ότι είμαι στην ιστορία της και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε πολλά πρωταθλήματα, είχαμε πάει ήδη δύο, αλλά θέλουμε περισσότερα".
Για το αν φαντάζονταν όλα αυτά που έχει πετύχει με την ομάδα: "Είναι εύκολο να σου πω ότι το περίμενα. Είχα ελπίδα ότι μπορούμε να το κάνουμε, επειδή είχα δει την ΑΕΚ όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, είχα δει την ομάδα και ήξερα ότι θα έρθει το νέο γήπεδο. Αν δουλεύεις κάθε μέρα και πιστεύεις ότι κάτι καλό θα έρθει, αυτό είναι στον εγκέφαλο σου. Πρέπει να δουλεύεις κάθε μέρα και να τα δίνεις όλα. Μετά θα έρθει κάτι καλό, θα κερδίσουμε, θα κάνω και εγώ κάτι καλό".
Για την ομορφότερη και την δυσκολότερη στιγμή με την φανέλα της ΑΕΚ: "Η πιο όμορφη στιγμή ήταν σίγουρα το Νταμπλ την πρώτη σεζόν, αλλά τώρα η πιο δύσκολη ήταν με τους τραυματισμούς μου. Είχα πολλούς τραυματισμούς, δεν ξέρω γιατί έγιναν, αλλά είχαμε πιο πολλές καλές στιγμές από ό,τι δύσκολες σε αυτές τις τέσσερις χρονιές".
Για το ποιοι είναι οι στόχοι του για το μέλλον και το τι θα ήθελα να πετύχει ακόμα με την ΑΕΚ: "Αν παίζει ποδόσφαιρο πάντα θέλει να τα κερδίζεις όλα. Αλλά για εμένα είναι πιο σημαντικά να παίρνουμε πρωταθλήματα. Αν κάνουμε κάτι στην Ευρώπη είναι πολύ καλό για εμάς, αλλά εγώ προτιμάω κάθε σεζόν να παίρνουμε το πρωτάθλημα, αυτό είναι το πιο σημαντικό".
Για το πόση σημαντική ήταν η στήριξη του κόσμου: "Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας, μας βοήθησε πολύ. Δεν μπορώ να πω ότι χωρίς αυτούς δε θα το κάναμε, αλλά σίγουρα μας το έκαναν πολύ πιο εύκολο να το κάνουμε μαζί. Αν νιώθεις ότι ο κόσμος είναι μαζί σου, σου δίνει έξτρα ενέργεια και είναι πολύ πιο εύκολο σίγουρα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, ήταν κάτι διαφορετικό η τελευταία χρονιά για εμάς".
Για το ποια είναι η στιγμή που το έμεινε από την προηγούμενη σεζόν περισσότερο: "Το ματς με τον Παναθηναϊκό στο σπίτι μας, γιατί σε αυτό το ματς πήραμε το πρωτάθλημα. Και η προπόνηση που είχαμε 20 χιλιάδες κόσμο, αυτό ειναι τρελό για εμένα".
En