Ο Λάρκιν μίλησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού AKTOR: "Αν ήταν ακόμα ο Αταμάν..." - Τι είπε για Ολυμπιακό (Βίντεο)
"Γνωρίζω τον Αταμάν, οπότε θα ένιωθα πιο άνετα"
Ο Σέιν Λάρκιν απάντησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού AKTOR, τον Εργκίν Αταμάν, τον λόγο που επέλεξε τη Φενερμπαχτσέ ενώ στάθηκε και στον Ολυμπιακό.
Ο Σέιν Λάρκιν παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού AKTOR το καλοκαίρι, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Ο νέος παίκτης της Φενερμπαχτσέ, εξήγησε μεταξύ άλλων τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη, αλλά να αλλάξει τη φανέλα της Εφές με αυτήν της Φενέρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Παναθηναϊκός AKTOR, μεταγραφές: "Εξέτασε την περίπτωση του Τεό Μαλεντόν", γράφουν οι Ισπανοί
Ο Λάρκιν τόνισε πως η αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν από τον πάγκο των "πρασίνων" έπαιξε τον δικό της ρόλο για την απόφασή του να πάρει οριστικά την απόφασή του και να γίνει παίκτης της Φενερμπαχτσέ.
Από την οποία, μάλιστα, παρουσιάστηκε και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της στη φωτογράφιση του συλλόγου.
Yeni transferimiz @shanelarkin stadımızı gezdi! 💛💙#YellowLegacy
— Fenerbahçe Erkek Basketbol (@FBBasketbol) July 22, 2026
👉 https://t.co/25fOk3GoM7 pic.twitter.com/w1keJFQBQa
Σέιν Λάρκιν: "Αν ήταν ακόμα ο Εργκίν Αταμάν…"
"Η Φενερμπαχτσέ είναι ένας από τους πιο σταθερούς συλλόγους που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή. Αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος που αποφάσισα να έρθω.
Πέρα από αυτό, ο σύλλογος διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες βάσεις φιλάθλων στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέρος αυτής της ομάδας και που θα έχω μια τέτοια υποστήριξη πίσω μου. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο στην Ευρώπη.
Φυσικά, αγωνίστηκα στην Μπασκόνια και την Αναντολού Εφές, δύο ομάδες με εξαιρετικό κόσμο. Τους αγαπώ και είμαι ευγνώμων για τη στήριξη που μου έδωσαν. Όμως το να βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο του μεγέθους της Φενέρμπαχτσε είναι κάτι διαφορετικό.
Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική μου απόφαση, αλλά πάνω απ’ όλα μέτρησε η σταθερότητα του συλλόγου. Ποιος είναι πιο σταθερός από τη Φενέρμπαχτσε; Ίσως μόνο ο Ολυμπιακός.
Όσο για τον Παναθηναϊκό, αν ήταν ακόμα εκεί ο Εργκίν Αταμάν… Είναι διαφορετική η δομή. Γνωρίζω τον Αταμάν, οπότε θα ένιωθα πιο άνετα. Βγάζεις τον Αταμάν από την εξίσωση, φέρνεις τον Ομπράντοβιτς, δεν ξέρω… δεν ξέρω πώς θα ήταν η σχέση μου με τον Ομπράντοβιτς.
Για μένα, αυτή τη στιγμή δεν είναι θέμα χρημάτων. Έχω κερδίσει καλά χρήματα μέχρι τώρα. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον όπου θα έχω τον σωστό ρόλο και τις κατάλληλες ευθύνες σε ένα σταθερό σύλλογο".
En