Μανώλης Σάλιακας: "Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που υποστήριζα από παιδί" (Βίντεο)
"Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι ξανά στον σύλλογο"
Ο Μανώλης Σάλιακας επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από επτά χρόνια και παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με την νέα μεγάλη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει στην καριέρα του.
Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη την επιστροφή του Μανώλη Σάλιακα μετά από επτά χρόνια. Ο Έλληνας μπακ, που καθιερώθηκε με την Ζάνκτ Πάουλι στην Γερμανία, παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των "ερυθρολεύκων" και μίλησε για την νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Διαβάστε: Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στα "ερυθρόλευκα" και επίσημα ο Μανώλης Σάλιακας
Ολυμπιακός: Οι πρώτες δηλώσεις του Μανώλη Σάλιακα
O Μανώλης Σάλιακας επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από επτά χρόνια, ενισχύοντας το ρόστερ των ερυθρόλευκων ενόψει της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο 29χρονος μπακ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο Olympiacos TV, αποκαλύπτοντας το καλό που του έκαναν οι εμπειρίες που απέκτησε από τη Γερμανία, ενώ εξέφρασε το πόσο περήφανος είναι που γυρίζει στους Πειραιώτες και θα φοράει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς είναι η ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Σάλιακα:
🔴⚪🗣️ Οι δηλώσεις του Σάλιακα στο Olympiacos TV! / Saliakas’ statements on Olympiacos TV pic.twitter.com/viXyOLGvNu
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) July 24, 2026
"Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι πάλι σε αυτόν τον σύλλογο. Είναι συγκινητικό μετά από 7 χρόνια να βλέπω γνώριμα πρόσωπα. Πρόσωπα που αγαπάω και εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε υγεία και μια επιτυχημένη χρονιά. Πάντα ήθελα να γυρίσω, να αποδείξω ότι μπορώ να φανώ αντάξιος στη μεγάλη αυτή πρόκληση και σίγουρα μου έκαναν καλό αυτά τα 7 χρόνια που έλειπα, να αποκτήσω εμπειρίες και να γυρίσω πιο δυνατός ακόμα.
Οι εμπειρίες που πήρα από το γερμανικό πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικές για την καριέρα μου. Αντιμετώπισα πολύ καλούς παίκτες και έδειξα τις δυνατότητές μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το τώρα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα και μόλις άκουσα αυτά τα νέα, δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Είναι η ομάδα που αγαπάω και υποστηρίζω από παιδί και είμαι πολύ περήφανος.
Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει πολλά σκαλοπάτια και συζητιέται σε όλον τον κόσμο. Για μένα όλοι οι παίκτες έχουν ευθύνη, αντιπροσωπεύουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Ο κόσμος να περιμένει ότι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι, θα μεταδίδω όλη μου την ενέργεια και στους συμπαίκτες μου και εύχομαι πολλές επιτυχίες.
Είναι πολύ όμορφο το ότι γύρισα και για κάθε παίκτη που επιστρέφει σε μια ομάδα που είχε υπηρετήσει κάποια χρόνια. Ανυπομονώ να δώσω τα πάντα για αυτά τα παιδία".