Από το πουθενά... οργανωτής έγινε στο γλέντι για τον γάμο του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ο Έρλινγκ Χάαλαντ! Ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρήκε ένα τύμπανο, άρχισε να το χτυπάει και έδωσε το έναυσμα για... κωπηλασία, με τις εικόνες να θυμίζουν τον πανηγυρισμό των φίλων της Νορβηγίας που... τρέλανε άπαντες  στο Μουντιάλ 2026

Διαβάστε: Άλκμααρ - Ολυμπιακός 3-2, φιλικοί αγώνες: Ανατροπή και "ερυθρόλευκη" ήττα στην πρόβα-τζενεράλε πριν την Ναϊμέγκεν (Βίντεο)

Κωπηλασία από τον Έρλινγκ Χάαλαντ στον... γάμο του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα 

Στο πάρτι για τον γάμο του Ιταλού τερματοφύλακα, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι χτυπούσε το τύμπανο, με τους παρευρισκόμενους να κάνουν την κίνηση με το "κουπί" μόλις δινόταν το παράγγελμα, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία της εθνικής Νορβηγίας στο Μουντιάλ 2026, στο οποίο οι "Βίκινγκς"... τρέλαναν τον ποδοσφαιρικό κόσμο, φτάνοντας μέχρι τους "8" της διοργάνωσης. 

Από την μεριά του, ο Νορβηγός επιθετικός πραγματοποίησε εντυπωσιακή διοργάνωση, καθώς σκόραρε εφτά φορές σε πέντε παιχνίδια. Μεγαλύτερο παράσημο, τα δύο γκολ με τα οποία "πέταξε" εκτός της Βραζιλίας στην φάση των "16". Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση με την φανέλα των Σκανδιναβών.