Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί στην επίθεση με την άφιξη του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος πλέον μετράει αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με την χρώματα του "τριφυλλιού" και δεν αποκλείεται αυτή να έρθει στην ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας την Τρίτη (11/8 20:30). 

Διαβάστε: Παναθηναϊκός: "Μπήκε" ο Λιβάι Γκαρσία και "τρέχει" για τη ρεβάνς των πράσινων με την ΤΣΣΚΑ 1948 στη Σόφια

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα την Πέμπτη (6/8) ακολουθώντας μέρος του προγράμματος της προπόνησης και σήμερα (8/8) ανέβασε φουλ τους ρυθμούς και και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας την Τρίτη. 

Λιβάι Γκαρσία: Σε εξαιρετική κατάσταση το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο παίκτης να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του στην ρεβάνς της Βουλγαρίας, μιας και βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έχοντας κάνει προετοιμασία με την Σπαρτάκ Μόσχας. Αν και μοιάζει δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού, η συμμετοχή του από τον πάγκο μοιάζει πιθανή, αφού Ο Σίριλ Ντέσερς επιστρέφει από πολύμηνη απουσία, ενώ ο Ανδρέας Τεττέη είναι άγνωστο αν θα βρίσκεται σε κατάσταση να βοηθήσει. 

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως πρόσφατα δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει και να εκτελέσει όποια οδηγία του δώσει ο νέος του προπονητής Τζέικομπ Νίστρουπ. Συγκεκριμένα είπε: "Είτε αγωνιστώ ως δεξιός εξτρέμ είτε ως επιθετικός, πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά. Εδώ μου παρουσίασαν το πλάνο και το όραμα του συλλόγου. Από τη στιγμή που θα βρεθώ στο γήπεδο, στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα. Αυτό είναι το πλάνο. Με έπεισαν στον απόλυτο βαθμό (σ.σ τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής)".