Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει, με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται σε... δαιμονιώδη κατάσταση. Ο Παυλίδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και απέναντι στην Άαρχους με πέναλτι στη νίκη της Μπενφίκα με 3-1. Ο 27χρονος έγινε για άλλη μία φορά πρωτοσέλιδο στην "A Bola" και γνώρισε αποθεωτικά σχόλια.

Διαβάστε: ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Στο στόχαστρο ο Σάντρο Κουλένοβιτς - Σε συζητήσεις με την Τορίνο ο "Δικέφαλος του Βορρά"

Βαγγέλης Παυλίδης: Δεν σταματά να βρίσκει δίχτυα

Ο διεθνής σέντερ φορ, Βαγγέλης Παυλίδης, πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Άαρχους για τα playoffs του Europa League και εκτός από τη συμμετοχή του στα δύο πρώτα τέρματα, βρήκε δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι στο 45'+2'. Με αυτόν τον τρόπο, ο Παυλίδης έφτασε τα 10 τέρματα και δύο ασίστ σε μόλις έξι συμμετοχές πριν καλά καλά ξεκινήσει η νέα σεζόν και στα μέσα Αυγούστου! 

Αριθμοί που τον φέρνουν στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ και δημιουργών στα 15 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αφήνοντας πίσω του παίκτες όπως ο Μοχάμεντ Ελγιουνούσι της Κοπεγχάγης, ο οποίος μετρά 7 γκολ και 2 ασίστ σε 8 συμμετοχές. Έτσι, ο Παυλίδης αυτή τη στιγμή είναι ο πιο παραγωγικός παίκτης συνολικά σε γκολ και ασίστ, σε ένα ξεκίνημα που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στην Ευρώπη.

Βαγγέλης Παυλίδης: Ο πιο... καυτός επιθετικός στην Ευρώπη - Νέα αποθέωση από την "A Bola" (Βίντεο)

Και όπως είναι λογικό, βρίσκεται στο επίκεντρο των εγκωμίων του πορτογαλικού Τύπου, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση. Η εφημερίδα "A Bola", στο πρωτοσέλιδό της, αναδεικνύει με έμφαση την απόδοσή του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Ο Παυλίδης έχει 10 γκολ σε μια σεζόν υψηλής παραγωγικότητας για τους ερυθρόλευκους".