Γαλατάσαραϊ, μεταγραφές: Επίσημη η "βόμβα" με Ραφαέλ Λεάο - Σημαντική ενίσχυση για την αντίπαλο της ΑΕΚ
Στην Τουρκία ο Πορτογάλος
Η μεγάλη μεταγραφή του Ραφάελ Λεάο στην Γαλατάσαραϊ πήρε "σάρκα και οστά", με την πρωταθλήτρια Τουρκίας και προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στην League Phase του Champions League, να ανακοινώνει την απόκτησή του το μεσημέρι της Κυριακής (30/8).
Αίσιο τέλος είχε η μεταγραφή του Ραφαέλ Λεάο στην Γαλατάσαραϊ. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας ανακοίνωσε την σημαντική προσθήκη το μεσημέρι της Κυριακής (30/8), με τον Πορτογάλο να γίνεται με κάθε επισημότητα κάτοικος Κωνσταντινούπολης. Μάλιστα, η "τσιμ μπομ" κατέβαλε στην Μίλαν το ποσό των 38 εκατομμυρίων ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που κυμαίνονται στα 12 εκατομμύρια ευρώ.
Διαβάστε: Βγάζει το... καπέλο στον Τζολάκη η Premier League: "Πώς το έβγαλε αυτό;" (Βίντεο)
Με την φανέλα των "ροσονέρι", ο Λεάο πραγματοποίησε 291 συμμετοχές, στις οποίες "μέτρησε" 80 γκολ και 65 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα βρεθεί στην Νέα Φιλαδέλφεια, ως αντίπαλος της ΑΕΚ, καθώς η πρωταθλήτρια Ελλάδας φιλοξενεί την νέα του ομάδα στην "Allwyn Arena" στις 8/12, στο πλαίσιο της League Phase του Champions League.
Η ανακοίνωση της Γαλατάσαραϊ για την μεταγραφή του Ραφαέλ Λεάο
"Για τη μεταγραφή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ραφαέλ Αλεξάντρε Ντα Κονσεϊσάο Λεάο, έχει επιτευχθεί συμφωνία με την ομάδα του, AC Milan S.p.A.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, θα καταβληθεί στην AC Milan συνολικό σταθερό ποσό μεταγραφής ύψους 38.000.000 ευρώ. Επιπλέον, η AC Milan S.p.A. θα λάβει το 20% των κερδών από την επόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή. Με τον ποδοσφαιριστή υπογράφηκε τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από τη σεζόν 2026-2027. Βάσει της συμφωνίας, ο ποδοσφαιριστής θα λαμβάνει καθαρές ετήσιες αποδοχές 10.000.000 ευρώ για κάθε σεζόν.
✍️ Rafael Leão, Galatasaray’da! 💛❤️ pic.twitter.com/xxx0XbShfn
— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) August 30, 2026
Ανακοινώνεται προς ενημέρωση του κοινού"