Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι και το κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" θα διεξαχθεί το φετινό Super Cup. Η αρχική πρόθεση της ΕΟΚ ήταν να διεξαχθεί στη Ρόδο, ωστόσο τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού AKTOR και της ΑΕΚ άλλαξαν τα δεδομένα. 

Διαβάστε: Εθνική μπάσκετ γυναικών: Η Στέλλα Καλτσίδου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία - Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ

Super Cup: Οριστικά στο Περιστέρι η διοργάνωση

Στο κλειστό του Περιστερίου "Ανδρέας Παπανδρέου" θα διεξαχθεί οριστικά το Super Cup το διήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών. Η μεταφορά της διοργάνωσης από τη Ρόδο στην Αθήνα κρίθηκε επιβεβλημένη μετά τα μαζικά κρούσματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας που έπληξαν τις αποστολές του Παναθηναϊκού AKTOR και της ΑΕΚ. Οι ομάδες κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση, προκρίνοντας το γήπεδο του Περιστερίου έναντι της SUNEL Arena, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε η διεξαγωγή του τουρνουά χωρίς την παρουσία φιλάθλων για λόγους ασφαλείας.

Το πρόγραμμα των αγώνων ανοίγει στις 26 Σεπτεμβρίου με τους δύο μεγάλους ημιτελικούς, Παναθηναϊκός AKTOR – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξουν τον πρώτο πρωταθλητή της χρονιάς είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.