Η Χέρενφεν ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Μάρτιν Οντεγκααρντ, ο οποίος παραχωρήθηκε στην ολλανδική ομάδα ως δανεικός από τη Ρεάλ, μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο 18χρονος Νορβηγός μέσος, ο οποίος θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στον κόσμο και είναι ήδη διεθνής με την εθνική ανδρών της χώρας του, μεταγράφηκε πέρυσι τον Ιανουάριο στη «βασίλισσα» από την Στρόμσγκοντσετ, αλλά εξ αρχής εντάχθηκε στην Καστίγια (τη β΄ ομάδα των «μερένγκες») και είχε μόλις δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Οι άνθρωποι της Ρεάλ εκτίμησαν ότι ο νεαρός χρειάζεται παιχνίδια σε υψηλότερο επίπεδο (καθώς η Καστίγια αγωνίζεται στη γ΄ κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος) και αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν δανεικό στη Χέρενφεν.

«Είναι μία ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Το πιο σημαντικό είναι η εξέλιξή μου και γι΄αυτό το λόγο βρίσκομαι εδώ. Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, αλλά εκεί παίζουν οι καλύτεροι παίκτες και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα να έρθω εδώ», δήλωσε ο Οντεγκααρντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ ως το 2021.