Συνέντευξη στο Βέλγιο παραχώρησε ο Μπέσνικ Χάσι. Ο 45χρονος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε στη «Ηet laatste nieuws» προανήγγειλε την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά του είπε δύο λόγους για να αναλάβει την ομάδα.

Ο πρώτος είναι ότι με την εμπειρία του μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League και ο δεύτερος είναι πως ο Πρόεδρος του Θρύλου θεωρεί ότι μπορεί να ανταπεξέλθει υπό από πίεση.

Επίσης, αναφέρθηκε και στους εγχώριους στόχους του Ολυμπιακού, καθώς όπως τόνισε ο Θρύλος πρέπει κάθε χρόνο να είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο.

«Όταν μίλησα με τον πρόεδρο, μου είπε δύο λόγους, για τους οποίους θα ήθελε να αναλάβω τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο ξανά.

Εμπιστεύεται την ευρωπαϊκή μου εμπειρία που είχα στη Λέγκια (σ.σ. την οδήγησε στους ομίλους του CL), αλλά και στην Άντερλεχτ, όπου κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Ο δεύτερος λόγος είναι πως θεωρεί ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στη μεγάλη πίεση. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο πρέπει να είναι πρωταγωνιστής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και να έχει καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ κάτι αντίστοιχο γίνεται. Γι’ αυτό, θα είναι μία ωραία πρόκληση τα προκριματικά, στα τέλη Ιουλίου».

Πηγή: gavros.gr