Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα φερόταν να κοιτάζει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, και φαίνεται να το βρήκε στο πρόσωπο του Χρβόγε Μίλιτς.

Ο Κροάτης αριστερός μπακ, είναι 28 ετών, διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και ξεκίνησε την καριέρα του στην Όζιτσεκ, πριν πάει στην Χάιντουκ Σπλιτ το 2006, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2009.

Παράλληλα, το 2008 υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα, με την οποία έγραψε τρεις συμμετοχές. Τον επόμενο χρόνο αγωνίστηκε στην Τζουργκάρντεν, με εξαιρετική επιτυχία, έχοντας 36 συμμετοχές και τρία γκολ.  

Από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι και το 2013, βρέθηκε στην Ίστρα, όπου είχε 57 συμμετοχές με την Κροατική ομάδα, έχοντας παράλληλα και πέντε τέρματα.

Το καλοκαίρι του 2013 βρέθηκε στη Ροστόφ, με την οποία είχε 45 συμμετοχές και ένα τέρμα, ενώ το 2015, μετακινήθηκε στην Χάιντουκ Σπλιτ, όπου είχε 18 συμμετοχές σκοράροντας μάλιστα και μια φορά.  

Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε στην Φιορεντίνα και την Serie A, όπου με τη «μωβ» φανέλα μέτρησε 17 συμμετοχές, έχοντας και τέσσερις ασίστ, ενώ αγωνίστηκε και σε 6 παιχνίδια του Europa League.   

Ο Μίλιτς είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία, τόσο ως μπακ, όσο και ως εξτρέμ, μιας και μπορεί να παίξει άνετα ολόκληρη την αριστερή πλευρά. Την περυσινή σεζόν, με τον Πάουλο Σόουζα στην Φιορεντίνα, έπαιζε ως αριστερός φουλ μπακ στο 3-5-2 του Πορτογάλου τεχνικού.

Έχει δηλαδή όλα τα στοιχεία που θέλει ο Χάσι, δηλαδή είναι ένας αρκετά επιθετικογενής ακραίος μπακ, και προσφέρει όλες τις απαραίτητες λύσεις από τις πτέρυγες.   

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των πλευρών συνεχίζονται και το ενδεχόμενο κόστος της μεταγραφής μπορεί να φτάσει και το 1,5 εκατομμύρια ευρώ.