Θέση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ΠΑΕ πήρε με ανάρτησή του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

O ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ καταλόγισε ευθύνες στον Νικόλα Πατέρα και σε όσους διοίκησαν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός την περίοδο της πολυμετοχικότητας καταλογίζει

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιαννακόπουλος έγραψε «Ήρθε η ώρα να μάθουμε από τον ήρωα Γιάννη Αλαφούζο ποιος έριξε τον παο στα βράχια οικονομικά…ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ !!! Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος μέσω χρηματοδότησης σε στρατούς κατέστρεφε όποια καλή προσπάθεια δεν είχε το όνομα του πάνω…ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ???υ.γ. οι ημερομηνίες στην φώτο δεν έχουν καμία σχέση».

Aργότερα, απαντώντας σε ερώτηση οπαδού του Παναθηναϊκού, μετέφερε τις σκέψεις του για τα οικονομικά δεδομένα που χρειάζονται για τον Παναθηναϊκό και κατέληξε ότι η μοναδική λύση είναι η Παναθηναϊκή Πολιτεία. (PAO Foundation).