Αφεντικό παντού. Ο μάγκικος Ολυμπιακός πήρε τεράστιο διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, με 20-19, και έδειξε σε όλους ότι θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα άθλημα.

Χάρη στο τεράστιο τέρμα του Αλέξη Αλβανού λίγο πριν το φινάλε και μια καθοριστική επέμβαση του Κώστα Τσιλιμπάρη στο φινάλε, ο Θρύλος έμεινε αήττητος για μια ακόμα αγωνιστική και παρέμεινε κοντά στην κορυφή (να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός-Όμιλος Ξυνή δεν είναι στην πρώτη θέση μιας και στην 2η αγωνιστική ήρθε ισόπαλος στην έδρα του ΠΑΟΚ).

Σωρεία αντικειμένων μετά το τέλος της αναμέτρησης, σαφώς υπεράριθμοι οι οπαδοί των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο γήπεδο, παρά το γεγονός οτι είχε συμφωνηθεί στα μέτρα ασφαλείας να υπάρχουν 600 άτομα.

Στα του αγώνα, οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα, μπήκαν κάπως νωθρά, ωστόσο δεν αγχώθηκαν ιδιαίτερα σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ μέχρι και με τέσσερα τέρματα (8-4), ωστόσο σιγά σιγά άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους, δείχνοντας παράλληλα και την ποιότητά τους, μειώνοντας σταδιακά το σκορ, μένοντας στη συνέχεια πάντα κοντά στον αντίπαλό τους.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός-Όμιλος Ξυνή, βρέθηκε να προηγηθεί και στο σκορ, περίπου 11 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, χάρη σε τέρμα του Σανίκη, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες του ματς. Από εκεί και μετά, οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση, ξέροντας ότι αν την κρατήσουν σε χαμηλό τέμπο και σκορ, θα ήταν αυτοί που θα έπαιρναν τη νίκη, παρά το γεγονός ότι λίγο πριν το τέλος, έχασαν και πάλι το προβάδισμα, ωστόσο χάρη στο τέρμα του Αλβανού λίγο πριν το τέλος, και στην τεράστια απόκρουση του Τσιλιμπάρη στην τελευταία φάση του ματς (ο τερματοφύλακας του Θρύλου, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν από τους καλύτερους), βρήκε τον τρόπο να φύγει με το «μάγκικο» διπλό από το ΟΑΚΑ και να δείξει για μια ακόμα φορά ότι θα είναι αφεντικό σε ένα ακόμα άθλημα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης, Σκρόμπιτς, Στουμπής, Κανδύλας, Σανίκης, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης.

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας, Ζαμπούνης, Π. Νικολαΐδης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Αντωνιάδης, Λόκεν, Δομπρής, Βαμβακάς, Βραζάλιτσα, Μυλωνάς, Αλικάκος.

Πηγή:gavros.gr