Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν πηγαίνει καλά στην προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς απουσιάζουν πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές του λόγω του Μουντιάλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα συμπεριφορών (Μαρσιάλ, Πογκμπά) τραυματισμών (Μάτιτς) αλλά και απουσιών με αποτέλεσμα να επικρατεί μια σύγχυση στην αγγλική ομάδα, διότι είναι ανέτοιμη μόλις 9 μέρες πριν ξεκινήσει το αγγλικό πρωτάθλημα.

Πέρα από τα προβλήματα στην προετοιμασία, ήρθε και η βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ με 4-1 σε φιλικό παιχνίδι, αλλά και οι δηλώσεις του Special One που ακολούθησαν από την ήττα απέναντι στους κόκκινους που έχουν δυσαρεστήσει κάπως τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Φυσικά δεν τίθεται προς το παρόν θέμα αποχώρησης του Μουρίνιο από τον πάγκο των κόκκινων διαβόλων, όμως αν συνεχιστεί η γκρίνια, αλλά και επέλθουν αρνητικά αποτελέσματα στην έναρξη της σεζόν τότε είναι δεδομένο πως δύσκολα θα συνεχίσει στη Γιουνάιτεντ ο Πορτογάλος.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, πρώτος στόχος για τους κόκκινους διαβόλους, σε περίπτωση αποχώρησης του Μουρίνιο, θα είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν που και αυτός αποτέλεσε παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης για προσωπικούς λόγους.

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 46χρονο και φυσικά την δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και πιστεύει πως μπορεί να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή της χώρας και της Ευρώπης. Βέβαια δεν υπάρχει κάτι επίσημο αφού ο Μουρίνιο θα παραμείνει στον πάγκο της αγγλικής ομάδας, όμως οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ εξετάζουν την επιλογή του Γάλλου τεχνικού γενικότερα.

Πηγή: to10.gr