Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει την μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, με την ομάδα του λιμανιού να προχωρά στην απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο. Ο 30χρονος μέσος είναι το μεγάλο κόλπο των ερυθρόλευκων και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πειραιώτες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή καθώς ο Νάτχο μπορεί να κάνει την διαφορά για την ομάδα του Πειραιά στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι πληροφορίες από την Ρωσία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να συμφωνήσει με τον παίκτη και πως απομένουν λεπτομέρειες για την υπογραφή των συμβολαίων. Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ισραηλινός μέσος προβάρει τα ερυθρόλευκα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια σούπερ πρόταση στον πρώην άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όλα δείχνουν ότι ο Νάτχο θα απαντήσει καταφατικά στην προσφορά της ομάδας του Πειραιά.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την πολύ μεγάλη μεταγραφή, με στόχο φυσικά να ενταχθεί άμεσα ο διεθνής μέσος στο δυναμικό της ομάδας του λιμανιού. Ο Νάτχο μπορεί ν’ αγωνιστεί τόσο σαν κόφτης όσο και σαν οχτάρι και αυτό είναι κάτι που ζητούσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Πηγή άρθρου: to10.gr