Ο Μπίμπρας Νάτχο επιστρέφει στην Ελλάδα και αποτελεί τη μεταγραφή του καλοκαιριού για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ισραηλινός μέσος συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό και πριν από λίγο η μεταγραφή του ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νάτχο πράγματι υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με τους Ερυθρόλευκους, όπως αποκάλυψαν οι Ισραηλινοί, ωστόσο οι ετήσιες απολαβές του είναι πολύ υψηλότερες από αυτές που ανέφεραν οι συμπατριώτες του. Συγκεκριμένα, ο Νάτχο αναμένεται να λάβει ένα ποσό που θα ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο, καθώς πέραν του φιξ ποσού, υπάρχουν εφικτά μπόνους, που θα εκτοξεύσουν το ποσό! Μπόνους που αφορούν συμμετοχές, επίτευξη στόχων, προκρίσεις κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμβόλαιο του Νάτχο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προέβλεπε καθαρές αποδοχές ύψους 2.000.000 €, με τον παίκτη να επιλέγει ο ίδιος να αποχωρήσει. Μάλιστα, μόλις προχθές ο θείος του, Ανταμ Νάτχο, παραδέχθηκε στα ρωσικά ΜΜΕ ότι η ομάδα της Μόσχας δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει στο ρωσικό πρωτάθλημα, προσφέροντάς του ένα εξίσου πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Επίσης, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Νάτχο δεν ήταν ένας παίκτης του… σωρού για την ΤΣΣΚΑ, αλλά ένας από τους ηγέτες της! Στα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της «ομάδας του στρατού», είχε συνολικά 142 συμμετοχές, 28 γκολ και 24 ασίστ, ενώ μόνο πέρυσι αγωνίστηκε σε συνολικά 44 ματς (2.890 λεπτά!), με 5 γκολ και 7 ασίστ! Επιπλέον, έχει 50 συμμετοχές στην εθνική Ισραήλ, στην οποία είναι αρχηγός.