Στις κορυφαίες ιστοσελίδες της Ευρώπης φιγουράρει η τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν. Οι τίτλοι και τα ρεπορτάζ για τους ερυθρόλευκους είναι αποθεωτικά και ταυτόχρονα καυστικότατα για τους Ροσονέρι, ειδικότερα βεβαίως από τις ιταλικές σελίδες.

Η μεγάλη ιταλική εφημερίδα Gazzetta στην ηλεκτρονική της έκδοση έχει τίτλο:«Πατατράκ για τη Μίλαν: Αντίο Europa. Αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό» και πρόσθέτει: «Οι ροσονέρι έχασαν την πρόκριση στο τελευταίο τρελό ημίωρο, διάστημα στο οποίο δέχθηκαν τρία γκολ. Το γκολ του Ζαπάτα δεν ήταν αρκετό..».

Η επίσης ιταλική «tuttosport» γράφει: «Ιγκου-άουτ» και προσθέτει: «Ο Γκατούζο αποκλείστηκε. Οι ροσονέρι, έχασε με 3-1 στην Ελλάδα και βγήκε εκτός Ευρώπης. Το γκολ του Ζαπάτα αποδείχθηκε άρχηστο».

H ισπανική εφημερίδα Marca σημειώνει: «H Milan κάηκε στον Πειραιά».

Η γαλλική Equipe «χτυπάει» την πρόκριση του Ολυμπιακού στη 2η θέση της πρώτης σελίδας της, με τον τίτλο: «Νοκ-άουτ για τη Μίλαν», ενώ το κείμενο του αγώνα λέει μέσα: «Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Μίλαν και προκρίθηκε στους 32 του Europa League. Η Μίλαν δεν θα δει την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Μιλανέζοι έχασαν τα πάντα υποκλινόμενοι με 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού».

H καταλανική Mundodeportivo σημειώνει: «Γροθιά για τη Μίλαν που έμεινε εκτός από τη φάση των ομίλων»

Sky Italia: Ο Ολυμπιακός κατατρόπωσε τη Μίλαν στην Ελλάδα, οι ροσονέρι έξω από την Ευρώπη. Ο Φορτούνης με πέναλτι τελείωσε τη Μίλαν…

Μilannews: Ολυμπιακός – Μίλαν 3-1. Λάθη, ατυχία και ο διαιτητής Μπαστιέν: Οι Ροσονέρι έξω από την Ευρώπη.