Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη σε ό,τι αφορά της τύχης του ματς της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που βάσει προγράμματος είναι να γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου στο ΣΕΦ. Η ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) συνεδριάζει σήμερα για να αποφασίσει για το εάν θα γίνει το ματς ή όχι.

Διαδικαστικό είναι βεβαίως το θέμα, διότι ακόμα κι αν αποφασιστεί πώς το ματς θα διεξαχθεί, εφόσον η ΚΕΔ δεν ορίσει ξένους διαιτητές, ο Ολυμπιακός έχει τονίσει ξεκάθαρα πώς δεν θα κατέβει να αγωνιστεί. Η θέση των «ερυθρολεύκων» είναι δεδομένη, δεν αλλάζει και αυτή τη στιγμή είναι το πιο σίγουρο από όλα.

Δηλαδή ακόμα κι αν οριστεί το ματς, με δεδομένο ότι η ομοσπονδία του Βασιλακόπουλου δεν θα αλλάξει στάση, ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί. Το έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή, μετά το ματς του Κυπέλλου στις 13/2. Με τη θέση του Ολυμπιακού να μην είναι μόνο αυτή. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν να περάσει η διαιτησία στα χέρια του ΕΣΑΚΕ, να γίνει επαγγελματική και να φύγει από τους... κόλπους της ΕΟΚ.

πηγή:gavros.gr