Εκπληκτικός για μία ακόμα φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με 128-118 επί των Κλίπερς στο Μιλγουόκι, αλλά τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο και αποχώρησε 7 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα.

Ο ίδιος πάντως λίγο αργότερα εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Ο Ελληνας σούπερ σταρ τραυματίστηκε, όταν έπειτα από ένα κάρφωμα ξεκίνησε να επιστρέφει στην άμυνα, αλλά πάτησε πάνω στο πόδι του Γκάρετ Τεμπλ, έπεσε στο παρκέ και πήγε κουτσαίνοντας προς τον πάγκο. Μάλιστα κάποια στιγμή ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά τελικά, αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί ξανά. Ωστόσο τον τελευταίο μήνα είναι δεύτερη φορά που ο αστράγαλος του Γιάννη τον προδίδει… Όπως και να έχει ο Greek Freak πρόλαβε μέχρι να τραυματιστεί να πετύχει 34 πόντους (10/18 σουτ), έχοντας παράλληλα 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Κλίπερς με 128-118 μίλησε για τον τραυματισμό του, που όπως αποδείχτηκε δεν είναι σοβαρός. «Όταν ήμουν στον πάγκο είπα στον προπονητή μου ότι είμαι καλά. Ήμασταν μπροστά με 10 πόντους και οι αντίπαλοί μας έβαζαν σουτ. Σηκώθηκα για να επιστρέψω στο παιχνίδι, αλλά πήραμε προβάδισμα 13 πόντων. Ο προπονητής πήρε την σωστή απόφαση, αφού η ομάδα είχε ρυθμό, ο κόσμος είχε μπει στο παιχνίδι, τα παιδιά έπαιζαν καλά» τόνισε αρχικά ο Γιάννης.

Δείτε τα highlights όπως και τη στιγμή του τραυματισμού του Αντετοκούνμπο: