Είναι 33 χρονών, μελαχρινός με ατίθασα σγουρά μαλλιά με μπούκλες. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «The Sun», ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον απολαμβάνει ήδη το μαρτίνι του, αφού δέχτηκε επίσημη πρόταση να είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ. Αν αποδεχτεί τελικά την πρόκληση να είναι ο επόμενος 007, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Kick-Ass» και περιπετειών της Marvel, αυτό θα σημαίνει πως θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύεται τον διασημότερο κατάσκοπο της MI6 τα τελευταία 15 χρόνια. Μόλις η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, μάθαμε πως η εταιρεία παραγωγής Eon Productions δήλωσε πως υπάρχει διάθεση να ξεκινήσουν τα γυρίσματα φέτος, ενώ η ταινία μπορεί να γυριστεί μέσα σε δύο εβδομάδες (!) Η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ έχει καθυστερήσει λόγω της περσινής απεργίας στο Χόλιγουντ.

Το σενάριο βρίσκεται ήδη σε επεξεργασία, και μάλλον έχει γίνει και το «ρεπεράζ» με πιθανές τοποθεσίες. Είναι η στιγμή που θυμόμαστε τον Σον Κόνερι στην ταινία «Dr No» του 1962 ως τον «απόλυτο» Μποντ. Όταν ρωτήθηκε την περασμένη εβδομάδα πώς νιώθει που τον προορίζουν για τον καινούργιο Τζέιμς Μποντ, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον δήλωσε: «Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που ο κόσμος με βλέπει σε αυτόν τον ρόλο. Το θεωρώ μεγάλο κομπλιμέντο».

Τι να περιμένουμε λοιπόν τώρα από τον Άαρον… Μποντ; Μετά το «No Time to Die» η επόμενη ταινία Μποντ θα είναι η 26η. Έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Κίλιαν Μέρφι, Ίντρις Έλμπα, Χένρι Κάβιλ, Τζέιμς Νόρτον. Ποια θα είναι τα τελικά κριτήρια για τον νέο πρωταγωνιστή; Να είναι άμεσα αναγνωρίσιμος σε όλες τις γωνιές του πλανήτη ως Τζέιμς Μποντ. Αλλά και εμφανίσιμος, να καθηλώνει την κάμερα και να κυριαρχεί στις οθόνες των κινηματογράφων σε μέγεθος γηπέδου ποδοσφαίρου… Ο 33χρονος ηθοποιός Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον πάντως έχει υποδυθεί τον Τζον Λένον.

Τι είπε όταν ρωτήθηκε ο 47χρονος και βραβευμένος πλέον με Οscar, Κίλιαν Μέρφι, αν ονειρεύεται να γίνει εκείνος Τζέιμς Μποντ; «Είμαι λίγο μεγάλος γι’ αυτό» ήταν η απάντησή του…