Η ψήφιση του νόµου για τον γάµο των οµόφυλων ζευγαριών φαίνεται πως θα φέρει µεγάλες αλλαγές και κυρίως νέο πελατολόγιο στα κτήµατα και στους χώρους για τις δεξιώσεις γάµων.

Το πρώτο βήµα έκανε ένα από τα πιο ιστορικά κτήµατα της Πελοποννήσου, το Κτήµα Τριτσιµπίδα, που πλέον διοργανώνει και επίσηµα δεξιώσεις γάµων και για τα οµόφυλα ζευγάρια, αλλά και για ζευγάρια από το εξωτερικό που επιθυµούν να ανταλλάξουν όρκους αγάπης. Ο ιδιοκτήτης του κτήµατος, Τάσος ∆ηµόπουλος, ξεκαθαρίζει τους λόγους για τους οποίους η επιχείρησή του έκανε αυτό το µεγάλο βήµα.

«Η ψήφιση του νόµου για τον γάµο των οµόφυλων ζευγαριών φέρνει µια τεράστια αλλαγή στον χώρο µας»

«Εµείς είµαστε µια επιχείρηση στον χώρο της οργάνωσης δεξιώσεων γάµων και άλλων εκδηλώσεων εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είµαστε ένα ιστορικό σηµείο της Πελοποννήσου και εννοείται ότι κάνουµε πλέον και ένα ιστορικό βήµα προς τη νέα εποχή. Η ψήφιση του νόµου για τον γάµο των οµόφυλων ζευγαριών φέρνει µια τεράστια αλλαγή στον χώρο µας και σε όλα τα επαγγέλµατα που έχουν σχέση µε τη διοργάνωση γάµων και δεξιώσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στο «S».

Ο κ. ∆ηµόπουλος αποκαλύπτει πως µετά την ψήφιση του συγκεκριµένου νόµου υπάρχει µεγάλη ζήτηση από οµόφυλα ζευγάρια από την Ελλάδα και από το εξωτερικό που θέλουν να παντρευτούν εκεί.

«Εννοείται ότι υπάρχει αύξηση τις τελευταίες εβδοµάδες από ανθρώπους που πλέον θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγµατικότητα. Νοµίζω ότι σε λίγο δεν θα µπορούµε να βρίσκουµε ούτε ηµεροµηνία για να διοργανώσουµε µια δεξίωση γάµου. Είµαστε το πρώτο κτήµα στην Πελοπόννησο που θα πραγµατοποιεί δεξιώσεις γάµων και για οµόφυλα ζευγάρια και δεν σας κρύβω ότι πλέον δεχόµαστε κρούσεις και από ζευγάρια του εξωτερικού. Βρισκόµαστε στην Ηλεία και εδώ κάποιος µπορεί να κάνει όχι µόνο τη δεξίωση του γάµου του, αλλά και τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ολα αυτά συνδυάζονται µε έναν υπέροχο τρόπο. Οι άνθρωποι αυτοί θα έρχονται εδώ, θα παντρεύονται και θα κάνουν και τις διακοπές τους µαζί µε τους καλεσµένους τους, δίνοντας έτσι µια γενικότερη οικονοµική ώθηση στην περιοχή».


gamos_omofulwn

Τάσος Δημόπουλος: «Διοργανώνουµε πλέον γάµους και για οµόφυλα ζευγάρια»

Ο Τάσος ∆ηµόπουλος αποκαλύπτει πως, ανεξάρτητα από το ποιος θέλει τον γάµο, δεν λείπουν οι παράξενες απαιτήσεις. «Εµείς έχουµε κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές στο site της εταιρείας, αλλά και στα social media του Κτήµατος Τριτσιµπίδα, για να κάνουµε γνωστό το γεγονός ότι διοργανώνουµε πλέον γάµους και για οµόφυλα ζευγάρια. Ολες οι γαµήλιες δεξιώσεις και όλα τα οικογενειακά τραπέζια, προφανώς ανεξαρτήτως φύλου, έχουν τις δυσκολίες τους. Οι περισσότεροι ζητούν ιδιωτικότητα πριν και µετά τη δεξίωση, ροµαντισµό στον χώρο και πολύ καλό φαγητό».

Από την εµπειρία σας, από ποιες χώρες θα έχετε πλέον νέους πελάτες λόγω της αλλαγής και του νόµου για τον γάµο των οµόφυλων ζευγαριών;

Νοµίζω πως ανοίγει µια τεράστια βεντάλια τουριστών µπροστά µας για τα επόµενα χρόνια. Σίγουρα η Κεντρική και η Βόρεια Ευρώπη, ο Καναδάς και οι ΗΠΑ θα έχουν άλλη προσέγγιση στο κοµµάτι «γάµος». Εµείς το βλέπουµε αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσµο που έχουν όνειρο ζωής να παντρευτούν στην Ελλάδα. Σε ένα µέρος που να συνδυάζει καλοκαιρινό προορισµό και αρχαία ιστορία.

Εχετε δεχθεί µέχρι στιγµής κάποια αρνητική κριτική µετά την απόφασή σας να κάνετε δεξιώσεις και για γάµους οµόφυλων ζευγαριών;

Μέχρι τώρα δεν έχουµε δεχθεί κάποιο αρνητικό σχόλιο. Νοµίζω πως οι άνθρωποι που ενοχλούνται από όλο αυτό θα σχολιάσουν αρνητικά ό,τι και να δουν. Εµείς κάνουµε τη δουλειά µας και επικεντρωνόµαστε στην ευτυχία και στη χαρά του κόσµου που µας εµπιστεύεται.

- Πέρα από τη γαµήλια δεξίωση, η περιοχή και το Κτήµα Τριτσιµπίδα προσφέρουν ένα ταξίδι στην Ιστορία µέσα από την Αρχαία Ολυµπία, αλλά και µοναδικές στιγµές χαλάρωσης και ξεκούρασης, αφού είναι ιδανικός τουριστικός προορισµός. Η Αρχαία Ολυµπία (µόλις 12 χλµ. από το Κτήµα Τριτσιµπίδα), η γενέτειρα των Ολυµπιακών Αγώνων, είναι ένας από τους πλέον γνωστούς προορισµούς στην Ελλάδα και ένα από τα πιο ισχυρά brand names παγκοσµίως.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά»