Μια απρόσμενη συνάντηση με συγκίνηση, αναμνήσεις αλλά και πολλά τραγούδια που θύμιζαν την ένδοξη εποχή των δεκαετιών ΄50 και ΄60 είχε η θρυλική πλέον λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ και ο αδερφός του μεγαλύτερου λαϊκού τραγουδιστή της Ελλάδος Στέλιου Καζαντζίδη, Στάθης.

Πρόκειται για μια πραγματικά ιστορική στιγμή στο λαίκό πεντάγραμμο αν σκεφτεί κανείς ότι η Καίτη Γκρέυ υπήρξε για 5 ολόκληρα χρόνια αρραβωνιαστικιά του Στέλιου Καζαντζίδη και ήταν η γυναίκα η οποία πρόσεχε και μεγάλωσε τον μικρότερο αδερφό του, Στάθη.

«Είχαμε να συναντηθούμε από τότε που έφυγε ο Στέλιος. Πάνω από 16 χρόνια» λέει ο Στάθης Καζαντζίδης στα Parapolitika.gr συγκινημένος για αυτή την έκπληξη που του επεφύλαξαν οι φίλοι του. «Την Γκρέυ, την Καιτούλα και την θαυμάζω και ήταν σαν μεγάλη μου αδερφή τότε που ο αδερφός μου ο Στέλιος ήταν αρραβωνιασμένος μαζί της. Μας πρόσεχε σα μάνα μας και της είχα πολύ μεγάλη αδυναμία» τονίζει, ενώ η Καίτη Γκρέυ δεν έκρυψε την συγκίνησή της για την μοναδική αυτή συνάντηση.

«Τον Στάθη τον πρόσεχα σαν παιδί μου, σαν αδερφό μου. Να έρθω εδώ στον Λόφο Παλλήνης και να τον ξανα συναντήσω για μένα ήταν δώρο ζωής. Ήθελα να τον δώ τον Στάθη. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Έπρεπε να συναντηθούμε» τονίζει με νόημα και συγκινημένη.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε γλέντι που ετοίμασαν οι κάτοικοι του συλλόγου «Λόφου Παλλήνης» για να τους ευχαριστήσουν για όσα προσέφεραν στο λαίκό τραγούδι!