Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2015. Τότε ο πρίγκιπας Χάρι φορούσε στολή παραλλαγής και πραγματοποιούσε επίσκεψη στην Αυστραλία. Την εντόπισε στο κοινό, μια μεγάλης ηλικίας γυναίκα χήρα βετεράνου του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Βγήκαν φωτογραφία και της υποσχέθηκε να την συναντά όποτε επισκέπτεται την Αυστραλία «και να πάνε και για ένα ποτό». Εκείνη πήρε το θάρρος και του έδωσε ένα φιλί. Το όνομά της, Δάφνη Ντουν.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2017, ο Χάρι επέστρεψε στην Αυστραλία. Στο κοινό η Δάφνη περίμενε υπομονετικά στη βροχή καθισμένη στο ειδικό αμαξίδιο, αφού λόγω ηλικίας αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Ο Χάρι την εντόπισε και έσπευσε να την χαιρετίσει. «Μούσκεμα» ο ίδιος από την βροχή, αλλά έπρεπε να κρατήσει την υπόσχεσή του.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Χάρι παντρεύτηκε την Μέγκαν και πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι επέστρεψε στην Αυστραλία για τους αθλητικούς Αγώνες Ιnvictus 2018. 

Η 98χρονη Δάφνη δεν θα έχανε την τρίτη ευκαιρία. Πήγε κομμωτήριο και στάθηκε στο κοινό. Ο πρίγκιπας ασφαλώς έσπευσε να την αγκαλιάσει. «Έμαθα τα καλά νέα» του είπε, σχετικά με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν.

Η νεαρή σύζυγος του Χάρι στεκόταν δίπλα και έσπευσε να την χαιρετήσει. Η 98χρονη την συνεχάρη για την εγκυμοσύνη, αλλά έδωσε και τη συγκατάθεσή της στον γάμο και το μωρό που θα φέρει ο πελαργός...

«Βάψατε και το μαλλί ροζ» της είπε ο Χάρι. «Το έκανα ένα τόνο» απάντησε εκείνη. 

Για την ιστορία, οι Αγώνες Ιnvictus αφορούν βετεράνους και στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων που τραυματίστηκαν σε πολεμικές επιχειρήσεις. Τα αγωνίσματα είναι όπως αυτά των Παραολυμπιακών Αγώνων που διοργανώνονται κάθε τέσσερα χρόνια.