Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών στη χώρα απο κορωνοϊό.

Τέσσερις ακόμα συμπολίτες μας κατέληξαν από τον κοροναϊό από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Έτσι, ο συνολικός απολογισμός των θυμάτων στη χώρα μας ανέρχεται σε 67.

Ανάμεσα στα τελευταία θύματα είναι ένας 84χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μια γυναίκα ηλικίας 91 ετών, από το νοσοκομείο «Αττικόν», και ένας 82χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Στην επίσημη ενημέρωση που είχε κάνει χθες το απόγευμα ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε αναφέρει ότι ο αριθμός των θυμάτων ήταν 59, αλλά από εκείνη τη στιγμή και μέσα σε λίγες ώρες προστέθηκαν ακόμη τέσσερις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξαν το απόγευμα της Παρασκευής ένας 68χρονος στο νοσοκομείο «Αττικόν» και δύο γυναίκες, ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα. Σύμφωνα, δε, με την ιστοσελίδα της Πάτρας tempo24, κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής και ο 41χρονος άνδρας που έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα και είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έφυγε από τη ζωή και ο 51χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος είχε υποκείμενο νόσημα. Ο γυμναστής νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και είναι ο πρώτος νεκρός εν ενεργεία εκπαιδευτικός απο τον κορωνοϊό.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ

Πόσο διαρκεί η επώαση του ιού και πότε εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα
Πώς γίνεται η διάγνωση και πώς μεταδίδεται;
Πού πρέπει να καλέσετε εάν παρουσιάσετε συμπτώματα
Τι κάνουμε αν ένα μέλος της οικογένειας εμφανίσει συμπτώματα