Τo MEGA μπήκε μέσα σε νοσοκομείο αναφοράς Covid και κατέγραψε στην κάμερα σοκαριστικές σκηνές. Ράντζα στους διαδρόμους και φορητοί αναπνευστήρες.

Εικόνες μέσα και έξω από τα νοσοκομεία της Αττικής σε ημέρες εφημερίες. Από τη μία ασθενείς με κοροναϊό διασωληνωμένοι σε απλή κλινική πασχίζουν να κρατηθούν στη ζωή με τη βοήθεια μίας φορητής συσκευής και από την άλλη πολίτες σχηματίζουν ουρές στην είσοδο του Ευαγγελισμού αναμένοντας να εξεταστούν.

Πολεμικό το κλίμα στα νοσοκομεία

Στην κόψη του ξυραφιού και το Τζάνειο, με έναν ασθενή κορωνοϊού να κάνει εισαγωγή κάθε τέταρτο. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Οι διασωληνωμένοι στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ανήλθαν σήμερα σε 17.

«Έμφραγμα» στο Γεννηματάς

Γιατροί επί τω έργω και στο Γεννηματάς. Μεταφέρουν πάνω σε φορείο ασθενή στην κλινική Covid. Σήμερα είναι η τέταρτη συνεχόμενη μέρα που τα εισιτήρια νέων ασθενών στα νοσοκομεία της Αττικής ξεπέρασαν τα 280, εξανεμίζοντας τις ελπίδες για αποφόρτιση του ΕΣΥ.

Η αύξηση των εισαγωγών τα τελευταία 24ωρα στα νοσοκομεία της Αττικής ώθησε τον αριθμό των νοσηλευομένων στους 5.221 και των διασωληνωμένων στους 755. Άλλη μία δύσκολη και απρόβλεπτη νύχτα περιμένει το σύστημα υγείας.

Δείτε το σχετικό βίντεο: