Το νέο συμπαγές μοντέλο της μάρκας, μέλος του ομίλου της Fiat, τοποθετείται στη γκάμα μεταξύ του Renegade και του Cherokee και σύμφωνα με τη Jeep πρόκειται να προσφέρει τις καλύτερες εκτός δρόμου επιδόσεις στην κατηγορία του.

Το νέο Jeep Compass, η πυξίδα, όπως σημαίνει το όνομά του, δείχνει το μέλλον της μάρκας για την παγκόσμια αγορά, στοχεύοντας σε μαζικές πωλήσεις. Θα προσφέρεται με 17 συνδυασμούς κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης ενώ θα εντυπωσιάσει με τα οδικά χαρακτηριστικά και την φιλικότητα του προς τον οδηγό.

Το μοντέλο θα διατίθεται αρχικά με ατμοσφαιρικό κινητήρα 2.4 lt – 180 hp, που θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων στις δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Στις προσθιοκίνητες θα προσφέρεται και αυτόματο 6άρι, ενώ το κορυφαίο 9άρι αυτόματο κιβώτιο θα είναι διαθέσιμο στις τετρακίνητες εκδόσεις. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η μάρκα θα προσφέρει και μικρότερου κυβισμού μοτέρ turbo, λίγο αργότερα.

Ενσωματώνει υψηλού επιπέδου εξοπλισμό ασφάλειας, εξελιγμένο σύστημα Infotainment με απαράμιλλη συνδεσιμότητα.

Το νέο Jeep Compass αποτελεί ένα απτό παράδειγμα της συνεχούς εξέλιξης της Jeep στους τομείς της ποιότητας, της πρωτοπορίας, της τεχνολογίας και των επιδόσεων και στοχεύει να διευρύνει την επιτυχία της φίρμας στην κατηγορία των SUV. Η Jeep το 2016 ήταν η μάρκα με τον 3ο ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης πωλήσεων στην Ευρώπη πετυχαίνοντας 105.000 πωλήσεις σημειώνοντας άνοδο 19% σε σχέση με το 2015.

Δίπλα στο ολοκαίνουργιο Jeep Compass θα βρίσκεται όλη η οικογένεια της Jeep με τρεις νέες «Special Edition»…