Βρετανία: Ακτιβίστρια έκλεψε αστακό από εστιατόριο και τον απελευθέρωσε στη θάλασσα - Ήταν κατοικίδιο του ιδιοκτήτη (Βίντεο)
Απίστευτο περιστατικό
Η 47χρονη Έμμα Σμαρτ καταγράφηκε σε βίντεο να εισβάλλει στο εστιατόριο «Catch at the Old Fish Market» στη Βρετανία και να τρέχει προς το ενυδρείο όπου βρισκόταν ο αστακός
Μία ακτιβίστρια στο Γουέιμουθ της Βρετανίας μπήκε σε εστιατόριο και άρπαξε έναν αστακό από ενυδρείο, με σκοπό να τον απελευθερώσει, πιστεύοντας ότι προοριζόταν για κατανάλωση. Βέβαια, η ακτιβίστρια δεν είχε όλες τις πληροφορίες, αφού αποδείχτηκε ότι ο αστακός ήταν κατοικίδιο του ιδιοκτήτη.
Διαβάστε: Ο Max III τετράποδος δήμαρχος στην Καλιφόρνια - Παράδοση ετών μιας "μοναρχίας" σκύλων (Βίντεο)
Βρετανία: Ο αστακός ήταν κατοικίδιο
Η 47χρονη Έμμα Σμαρτ καταγράφηκε σε βίντεο να εισβάλλει στο εστιατόριο «Catch at the Old Fish Market» και να τρέχει προς το ενυδρείο όπου βρισκόταν ο αστακός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Η ακτιβίστρια άρπαξε τον αστακό και πήγε στο λιμάνι, όπου και τον απελευθέρωσε στη θάλασσα.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, ο αστακός ανήκε στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Άντονι Κούπερ, και χρησιμοποιούνταν για την ενημέρωση παιδιών για τη θαλάσσια ζωή. Το Δικαστήριο του Μπόρνμουθ έκρινε ότι η πράξη της ήταν «βαθιά λανθασμένη».
Στη Σμαρτ επιβλήθηκε περιοριστικός όρος διάρκειας τριών ετών, που της απαγορεύει να πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων το εστιατόριο ή το προσωπικό του. Στο παρελθόν, η ίδια ακτιβίστρια, είχε εμπλακεί σε επεισόδιο στο ίδιο εστιατόριο, όταν διαμαρτυρήθηκε έντονα εναντίον γνωστού φυσιοδίφη, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει κάνει αρκετά για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
En