Γνώστης της Ιαπωνικής κουζίνας μαγείρεψε για τους πιο διάσημους fun των γεύσεων της μακρινής Ιαπωνίας. Αλλά και ερχόμενος στην Ελλάδα εργάστηκε και ανέλαβε εξαιρετικά εστιατόρια. Η αξιομνημόνευτη κουζίνα του σεφ Χρόνη Δαμαλά, φέτος πιο ανανεωμένη και τεχνικά άρτια από ποτέ, παίρνει πλέον σάρκα και οστά μπροστά στο βραβευμένο εστιατόριο OVAC του ξενοδοχείου Cavo Tagoo, (που συνεργάζεται και φέτος τον Γιάννη Μωράκη) στην πιο εντυπωσιακή ανοιχτή κουζίνα της χώρας. Τα ποιοτικότερα συστατικά και οι εξεζητημένες άριστες πρώτες ύλες συνεχίζουν και φέτος να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα μενού Ιαπωνικό αλλά και Μεσογειακό, με γευστικό βάθος, άξιο να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ο πολυβραβευμένος chef Χρόνης Δαμαλάς ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 από την κορυφαία σχολή μαγειρικής Culinary Institute of America. Έχει εμπειρία σε διεθνούς φήμης εστιατόρια στη Νέα Υόρκη, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ισλανδία. Το 2018 ήταν ένας από τους βασικούς καλεσμένους στο Master che ενώ εμφανίστηκε και στο Master Chef Junior
sef1