Είτε είσαι φοιτητής είτε επαγγελματίας, σίγουρα έχεις βρεθεί στη θέση να πεις «να ήμουν στο γραφείο να κάνω τη δουλειά μου χωρίς εμπόδια και δυσκολίες». Είναι οι στιγμές που θα ήθελες να έχεις τις δυνατότητες που σου δίνει το γραφείο και ο υπολογιστής σου ή το laptop σου και να μπορείς να τις έχεις μέσα σε μία τσάντα και να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις την ώρα που πίνεις τον καφέ σου ή είσαι στον δρόμο.

Έχεις ετοιμάσει την παρουσίασή σου για τη διπλωματική του μεταπτυχιακού ή για την παρουσίαση στο γραφείο και σου έρχεται μία διόρθωση ή μία συμπλήρωση της τελευταίας στιγμής.

Μέχρι σήμερα, έπρεπε να έχεις πρόσβαση σε έναν υπολογιστή γραφείου ή σε ένα laptop το οποίο έπρεπε να συνδέσεις στο ρεύμα για να κάνεις τη δουλειά σου απερίσπαστος.

Πλέον το χάσμα που υπήρχε μεταξύ των αναγκών που υπήρχαν και των δυνατοτήτων γεφυρώνεται με το νέο tablet HUAWEI MatePad 11 και μάλιστα με τις καλύτερες προϋποθέσεις από τεχνολογικής άποψης που θα είναι πολύτιμος σύμμαχος.

MKT_MatePad_11_Lifestyle_Shot_Multi-screen_Collaboration_EN_HQ_16-9_JPG_20210610

Η οθόνη που υποστηρίζει refresh rate 120 Hz υποστηρίζει εντυπωσιακά γραφικά με αποτέλεσμα να υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων, εικόνων, βίντεο και περιεχομένου με μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια, όπως και η περιήγηση σε ιστοσελίδες. Την ίδια στιγμή η τεχνολογία προσαρμογής του frame rate βοηθά επιπλέον στην εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας.

Σε ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του HUAWEI MatePad 11 είναι ότι μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να μετατραπεί σε ένα φορητό γραφείο αφού υποστηρίζει ποντίκι, πληκτρολόγιο, την καλύτερη γραφίδα της αγοράς M-Pencil (2ης γενιάς) και μία μπαταρία που αφαιρεί κάθε προβληματισμό για την παροχή ενέργειας και οθόνη που ανταποκρίνεται και στις πλέον υψηλές απαιτήσεις.

Ένα πολυεργαλείο με μεγάλες δυνατότητες είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το νέο tablet HUAWEI MatePad 11 το οποίο φιλοδοξεί να καλύψει στον απόλυτο βαθμό τις απαιτήσεις όλου του φάσματος των χρηστών, από εκείνον που αναζητά τις πιο βασικές και απλές λειτουργίες, μέχρι εκείνον που ζητάει πιο εξεζητημένες και απαιτητικές λύσεις για τη δουλειά ή την καθημερινότητά του.

Εξοπλισμένο με τη λειτουργία Multi-sceen Collaboration καθιστά δυνατή τη συνεργασία του και τη σύνδεσή του με τον υπολογιστή.  Η πρώτη είναι η μεταφορά της επιφάνειας εργασίας του στην οθόνη του υπολογιστή μέσω της λειτουργίας Extend Mode. Στη δεύτερη λειτουργία του Mirror επιτρέπεται η προβολή της οθόνης του υπολογιστή στο tablet κάτι που δίνει τη δυνατότητα για σχεδιασμό και κινήσεις ακριβείας με τη βοήθεια του M-Pencil. Το αναβαθμισμένο M-Pencil 2ης γενιάς, το οποίο διαθέτει νέα μύτη με επένδυση από πλατίνα, έχει χαμηλό delay 2ms και υποστηρίζει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση για μία ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία γραφής. Με διπλό πάτημα η γραφίδα λειτουργεί και ως γόμα και με το FreeScript το γραπτό μετατρέπεται σε ψηφιακό κείμενο. Από την άλλη, το Collaborate Mode επιτρέπει την αλληλεπίδραση του MatePad 11 με άλλα περιβάλλοντα και λογισμικά όπως τα Windows μία λειτουργία που καθιστά εφικτή τη μεταφορά αρχείων.

Οι παραπάνω λειτουργίες αναδεικνύουν το HUAWEI MatePad 11 ως ένα πολυεργαλείο με επαγγελματικά χαρακτηριστικά από τη στιγμή που παρέχει τη δυνατότητα σε έναν χρήστη του να επεξεργαστεί στις 11 ίντσες και όχι μόνο, κείμενα, εικόνες και βίντεο, συνδέοντας πληκτρολόγιο και ποντίκι και την ίδια ώρα να τα μεταφέρει, δίνοντας τις ίδιες δυνατότητες που παρέχει και ένα laptop. Το Smart Magnetic Keyboard της HUAWEI γίνεται pair και φορτίζει αυτόματα, ενώ διαθέτει δύο θέσεις για να στέκεται το tablet. Τα πλήκτρα καλύπτουν απόσταση 1.3mm στο πάτημα προσφέροντας καλή αίσθηση για πληκτρολόγηση ακριβείας, ενώ διαθέτουν πάνω από 40 shortcuts για το λογισμικό και για προγράμματα.

MKT_MatePad_11_Lifestyle_Shot_Keyboard_Mouse_Interaction_EN_HQ_16-9_JPG_20210611

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το tablet είναι εξοπλισμένο με μία εντυπωσιακή οθόνη. Στις 10.95 ίντσες προσφέρει 16:10 ultra-wide αναλογία με 86% screen-to-body αναλογία και 7mm bezels. Παράλληλα εντυπωσιάζουν τα 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης, προσφέροντας μία ομαλή εμπειρία θέασης είτε διαβάζετε κείμενο είτε παίζετε παιχνίδια. Ξεχωρίζει επίσης η παλέτα χρωμάτων DCI-P3, ενώ έχει βραβευτεί με τα TUV Rheiland Low Blue Light και TUV Rheiland Flicker Free πιστοποιητικά, για την προστασία των ματιών σε πολλή ώρα χρήσης.

Την απροβλημάτιστη λειτουργία για πολλές ώρες εξασφαλίζει η μπαταρία 7.250mAh.

Η ποιότητα του ήχου εξασφαλίζεται από τέσσερα ηχεία και ένα σύστημα προσαρμοσμένο από την Harman Kardon. Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία AI noise cancellation και τον πολυκατευθυντικό εντοπισμό φωνής που διαθέτει το tablet χάρη στα τέσσερα μικρόφωνά του.

ια περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

FacebookHuaweimobileGR

Instagramhuaweimobilegr