Για την ιδιαίτερη αγάπη που έχει στη μόδα και στην ομορφιά, μίλησε η πριγκίπισσα Ολυμπία, η οποία φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του αγγλικού HELLO!Fashion. 

Η εγγονή του τέως βασιλιά έχει φωτογραφηθεί σε αρκετά εξώφυλλα για την Teen Vogue, το Tatler και το περιοδικό W ενώ έχει περπατήσει στις πασαρέλες πολλών οίκων, όπως οι Dolce & Gabbana. Μάλιστα φέτος την απολαύσαμε στην καμπάνια του οίκου Louis Vuitton για την τσάντα, Capucines, η οποία γυρίστηκε στο Παρίσι. «Ήταν υπέροχο που βρισκόμουν πάνω σε ένα ποδήλατο Louis Vuitton.

Ήταν το μεγαλύτερο που έχω δει και επειδή φορούσα μία μίνι φούστα, ήταν λίγο άβολο. Με σήκωσαν δύο άντρες για να μπορέσω να ανέβω πάνω του», δηλώνει η πριγκίπισσα Ολυμπία.

Όπως αναφέρει, η πρώτη της fashion στιγμή, ήταν σε ηλικία 11 ετών, όταν παρευρέθηκε στο πρώτο της show υψηλής ραπτικής. Τότε, ήταν καθισμένη στα γόνατα του μπαμπά της και φορούσε μία δημιουργία της μητέρας της Mαρί-Σαντάλ, η οποία το 2000, είχε λανσάρει ένα brand με παιδικά ρούχα.

“Συνήθιζα να παρακολουθώ τη μαμά και τη γιαγιά μου όταν ετοιμαζόντουσαν. Είχα εμμονή με τα ρούχα και με το να δοκιμάζω τα πράγματά τους. Έχω τόσες πολλές εικόνες από την παιδική μου ηλικία, όταν φορούσα τις γόβες της μητέρας μου”.